Dodeljeni sertifikati 11. generaciji Mladih lidera

Našim mladim liderima 11. generacije svečano smo uručili sertifikate i time stavili krunu na njihovih godinu dana u našoj kompaniji.

„Od samog početka za 11. generaciju uveli smo važne promene. Značajno smo unapredili proces selekcije i primenili najbolje testove u svetskoj praksi. Ove godine, posebnu pažnju posvetili smo i mentorima koje smo sistematično pripremali za tu ulogu. Veoma smo ponosni na sve što su oni zajedno sa mentijima uradili i što je 70% polaznika završilo program. Danas u našoj kompaniji radi 132 Mlada lidera prethodnih generacija“ istakla je viša potpredsednica za strategiju i razvoj Marija Desivojević Cvetković i ohrabrila mlade lidere da uz posvećeni rad i svakodnevno učenje mogu ostvariti svoje najveće ambicije.

Delta Holding želi ovim programom da značajan broj mladih, fakultetski obrazovanih talenata ostane u Srbiji gde će raditi i graditi svoj poslovni put. Preko 1.900 mladih ljudi prijavilo se za dvanaestu generaciju Mladih lidera. U toku je testiranje i selekcija kandidata, a nova generacija otpočeće svoj karijerni razvoj u martu ove godine.