O programu

U Delta Holdingu smo 2012. godine prepoznali potrebu da se mladi, fakultetski obrazovani ljudi bez radnog iskustva posebno podrže u poslu i motivišu za razvoj karijere.

Odlučili smo da pokrenemo program prilagođen baš vama koji verujete da su kontinuirano sticanje znanja, posvećenost, ambicija ali i strpljenje neophodni elementi za građenje karijere koja treba da traje decenijama.

Ponosni smo na činjenicu da je tokom ovih 9 generacija, priliku da bude deo programa dobilo 300 mladih.

Proces selekcije

Prvi korak je onlajn testiranje. Tu te čekaju provera gramatike engleskog jezika, test opšte informisanosti i test kompatibilnosti sa kompanijskim vrednostima, ali ne brini, nije tako strašno kao što zvuči. Kada prođeš prvi krug, pozvaćemo te na dodatno onlajn testiranje koje podrazumeva test kognitivnih sposobnosti i test ličnosti.

Nakon toga ćeš, u zavisnosti od trenutne situacije, onlajn ili uživo, na intervjuu upoznati nekoga iz našeg sjajnog HR tima. Ukoliko ih oboriš s nogu svojim znanjem i sposobnostima, daćemo ti priliku da dodatno pokažeš šta umeš i u četvrtom krugu u kome ćeš, zajedno sa drugim kandidatima, raditi na studiji slučaja.

Kada stigneš u peti krug čeka te intervju sa top menadžmentom kompanije. Na ovom razgovoru upoznaćeš rukovodioce biznisa i sektora koji traže pojačanje u svom timu, ali i oni tebe, jer je za tvoj napredak od izuzetne važnosti da napravimo dobar spoj.

Završni korak je telefonski poziv u kome će ti naše kolege saopštiti da si postao/la deo Delta Holding porodice!

Kako izgleda program?

Tokom godinu dana trajanja programa, kao Mladi lider dobićeš priliku da naučiš osnove, ali i produbiš znanje u okviru jedne oblasti rada. I to ne samo u jednom biznisu! Ukoliko izraziš želju, imaćeš priliku da vidiš kako određena oblast poslovanja izgleda u različitim biznisima i na taj način ćeš moći da stekneš kompletnu sliku o poslovanju.

Sve vreme tokom trajanja programa imaćeš mentorsku podršku.

Oni polaznici programa koji na kraju programa potvrde naša očekivanja i sami Deltu prepoznaju kao kompaniju za koju žele da rade, dobiće ponudu za nastavak saradnje.

Zvuči sjajno, zar ne? Čekamo te!

Za još informacija, skokni u deo Najčešća pitanja, a ukoliko imaš još neke nedoumice na koje ti nismo odgovorili, PIŠI NAM!