O programu

U Delta Holdingu smo 2012. prepoznali potrebu da se mladi, talentovani ljudi bez iskustva posebno podrže u poslu i motivišu za razvoj karijere i odlučili smo da pokrenemo program prilagođen baš vama!

Tako su nastali Mladi lideri – inovativan program u oblasti zapošljavanja, koji pruža priliku mladim, fakultetski obrazovanim ljudima bez iskustva. Posebno smo ponosni na činjenicu da je tokom prvih 9 generacija čak 23.000 mladih izrazilo želju da bude deo programa, a njih 295 dobilo je priliku da postane deo Mladih lidera.

Proces selekcije

Prvi korak je online testiranje. Tu te čekaju provera gramatike engleskog jezika, test opšte informisanosti i test kompatibilnosti sa kompanijskim vrednostima, ali ne brini, nije tako strašno kao što zvuči. Kada prođeš prvi krug, pozvaćemo te na dodatno onlajn testiranje koje podrazumeva test kognitivnih sposobnosti i test ličnosti.

Nakon toga ćeš, u zavisnosti od trenutne situacije, onlajn ili uživo na intervjuu upoznati nekoga iz našeg sjajnog HR tima. Ukoliko ih oboriš s nogu svojim znanjem i sposobnostima, daćemo ti priliku da dodatno pokažeš šta umeš i u četvrtom krugu u kome ćeš, zajedno sa drugim kandidatima, raditi na studiji slučaja, a proverićemo još jednom tvoje znanje engleskog jezika kroz prevod teksta. Kada stigneš u peti krug čeka te razgovor sa višom potpredsednicom kompanije, Marijom Desivojević Cvetković. Završni korak je telefonski poziv u kome će ti naše kolege saopštiti da si postao/la deo Delta Holding porodice!

Rotacije

Tokom godinu dana programa provešćeš po četiri meseca u tri različita sektora u članicama Holdinga. Na taj način moći ćeš da stekneš kompletnu sliku o poslovanju kompanije i upoznaš poslove i procese unutar različitih sektora. Sve vreme trajanja programa imaćeš mentorsku podršku.
Boravak u različitim sektorima i biznisima je vreme u kome ćeš otkriti gde vidiš sebe. Na kraju, oni koji potvrde naša očekivanja i sami u Delti prepoznaju kompaniju za kakvu žele da rade, dobiće priliku za nastavak saradnje.

Zvuči sjajno, zar ne? Čekamo te!

Za još informacija, skokni u deo Najčešća pitanja, a ukoliko imaš još neke nedoumice na koje ti nismo odgovorili, PIŠI NAM!