O programu

U Delta Holdingu smo 2012. godine prepoznali potrebu da se mladi, fakultetski obrazovani ljudi bez radnog iskustva posebno podrže u poslu i motivišu za razvoj karijere.

Odlučili smo da pokrenemo program prilagođen baš vama koji verujete da su kontinuirano sticanje znanja, posvećenost, ambicija ali i strpljenje neophodni elementi za građenje karijere koja treba da traje decenijama.

Ponosni smo na činjenicu da je od 2012. do danas priliku da bude deo programa dobilo više stotina mladih.

Proces selekcije

Prvi korak predstavlja prijava na konkurs na našem sajtu. Osim osnovnih informacija, od tebe ćemo tražiti i da priložiš CV. To je sve što treba da pripremiš. Jednostavno je, zar ne?

U prvom krugu selekcije čeka te uživo testiranje koje će se sastojati iz tri dela – testa ličnosti, testa kognitivnih sposobnosti i testa engleskog jezika. Bez brige – nije strašno kao što izgleda, samo želimo dobro da te upoznamo!

Ukoliko prođeš u drugi krug selekcije, imaćeš priliku da upoznaš nekoga iz našeg sjajnog HR tima na individualnom intervjuu.

Ako budeš odabran za treći krug selekcije, moći ćeš da se pokažeš u radu sa drugim kandidatima sa kojima ćeš raditi na studiji slučaja.

Kada stigneš u četvrti krug čeka te intervju sa top menadžmentom kompanije. Na ovom razgovoru upoznaćeš rukovodioce biznisa i sektora koji traže pojačanje u svom timu, ali i oni tebe, jer je za tvoj napredak od izuzetne važnosti da napravimo dobar spoj.

Završni korak je telefonski poziv u kome će ti naše kolege saopštiti da si postao/la deo Delta Holding porodice!

Timeline

Kako izgleda program?

Tokom godinu dana trajanja programa, kao Mladi lider počećeš odmah da radiš u realnom biznisu! Imaćeš mogućnost i da naučiš osnove, ali i produbiš znanje u okviru jedne ili više oblasti rada. Ukoliko izraziš želju, imaćeš priliku da vidiš kako određene oblasti poslovanja izgledaju u različitim biznisima i na taj način moći ćeš da stekneš kompletnu sliku o poslovanju.

Sve vreme tokom trajanja programa radićeš sa mentorom, jer znamo koliko je važna podrška na početku karijere. Osim toga, čekaju te i različite edukacije, treninzi i radionice na kojima ćeš učiti od Deltinih stručnjaka. Zajedno sa ostalim polaznicima programa radićeš i na projektu koji ćete braniti pred top menadžmentom kompanije!

Oni polaznici programa koji na kraju programa potvrde naša očekivanja i sami Deltu prepoznaju kao kompaniju za koju žele da rade, dobiće ponudu za nastavak saradnje.

Zvuči sjajno, zar ne? Čekamo te!

Za još informacija, skokni u deo Najčešća pitanja, a ukoliko imaš još neke nedoumice na koje ti nismo odgovorili, PIŠI NAM!