Kompanija Delta Holding je zlatni sponzor ovogodišnjeg festivala integrisanih komunikacija Kaktus 2020. Šesti po redu festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2020, pod sloganom „UNIQUE IN BEING DIFFERENT”, biće održan 3. i 4. novembra u Madlenianum Opera & Theatre. Ove godine akcenat festivala je na ljudima koji rade u advertising industriji i grade je svakog dana, a festival će i ove godine slaviti samo one kampanje i projekte koji izlaze iz granica očiglednog i uprkos teškim uslovima inspirišu i proizvode najefikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama.

U okviru ovog projekta podržali smo Kaktus talents award. Cilj takmičenja jeste da podstakne i motiviše mlade u kreativnoj industriji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Pored toga, ovo takmičenje ima humanitarni karakter, a radovi i ideje koje budu kreirani u okviru takmičenja biće donirani socijalnom preduzeću ili udruženju na čiji brief su takmičari imali zadatak da odgovore. Tanja Vasojević, menadžer komunikacija Delta Holdinga, biće predsednica žirija u ovom takmičenju.

U intervjuu sa Marketing mrežom koja organizuje ovaj festival istakuto je da kompanija Delta Holding još od svog osnivanja pruža veliku podršku mladim ljudima, koji su pitanje opstanka za jedan sistem, pa i za jednu kompaniju.

Iz tog razloga, kompanija je odlučila da svima onima koji se prijave za program Mladi lideri obezbedi kotizacije za festival Kaktus 2020, a linkove za praćenje svih predavanja kandidati će dobiti u oktobru.