Na gala otvaranju jednog od simbola Beograda, Mladi lideri 12. generacije imali su čast da budu deo ceremonije koja će ostati u srcima svih prisutnih. Prošetali su crvenim tepihom i osetili energiju velikog Deltinog poduhvata – otvaranja Plave dvorane Sava Centra.

I pre samog otvaranja imali su priliku da prošetaju obnovljenom Plavom dvoranom, zavire u VIP lože i otkiju svaki kutak unapređenog prostora. Kao domaćini, videli su kako fukncioniše organizacija ovako velikog događaja i svojim doprinosom obezbedili da sve protekne savršeno.
Neki od njih učestvovali su u stvaranju izložbenog zida koji krasi glavni hol Sava Centra. Ova postavka vraća nas u prošlost, čuvajući predmete poput originalnih projektora, traka i tehničke opreme korišćene tokom godina. Ovaj zid priča priču o bogatoj istoriji Sava Centra i njegovom stvaraocu Stojanu Maksimoviću, svetski priznatom arhitekti sa ovih prostora.

Za Mlade lidere, prilika da budu deo ovako značajnog događaja na samom početku njihovih karijera bila je veliko iskustvo. Stavila ih je u središte dešavanja i zasigurno im dala podstrek da sanjaju velike snove, vredno rade i grade svoje profesionalne uspehe.