Generacija VII (2018)

Aleksandar Danilović – Rođen u Beogradu, 21.11.1994. godine. Završio je Ekonomsko–trgovinsku školu u Sopotu 2013. godine i iste upisao Ekonomski fakultet, smer Spoljna trgovina. Program ,,Mladi lideri“ vidi kao mogućnost za učenje, dokazivanje i napredak u sveri poslovanja kao i na ličnom planu. U slobodno vreme voli da putuje, provodi vreme sa porodicom i prijateljima kao i da radi na svom usavršavanju.

 

__________________________________________________________________________

Andrijana Marković – Rođena 22.03.1994. u Kragujevcu, gde je završila Prvu kragujevačku gimnaziju. Godine 2013. upisuje Ekonomski fakultet u Kragujevcu, smer Računovodstvo i poslovne finansije. U četvrtoj godini studija na Univerzitetu u Manhajmu, Nemačka završila je intenzivni kurs nemačkog jezika na nivou B1. Tečno govori engleski i nemački jezik. U slobodno vreme voli da putuje i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Voli da skija,uživa uz dobru muziku,knjigu i film.

__________________________________________________________________________

Anđelka Micić – rođena 16.04.1994. godine u Beogradu, gde je završila XV Beogradsku gimnaziju. Nakon toga upisala je Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu, studijski profil Ruski jezik, književnost i kultura. Za vreme studija bila je primalac stipendije Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i aktivno je učestvovala i organizovala veliki broj projekata, stručnih seminara, studentskih i međunarodnih konferencija iz oblasti istorije, kulture, politike i nauke, a zatim je upisala i master studije na studijskom programu Jezik, književnost i kultura. U pozorišnoj, filmskoj i video produkciji osvaja nagrade za istaknutu kreativnost i autentičnost. Tečno govori ruski, engleski i španski, a koristi se i češkim, poljskim, italijanskim i ukrajinskim jezikom. Majstor je aikida, nosilac crnog pojasa, dugo se bavila atletikom takmičarski, a sada rekreativno. Voli prirodu, putovanja, svog papagaja, muziku i poeziju, a motivišu je izazovni i kreativni zadaci.

__________________________________________________________________________

Angelina Čolović – Rođena je 22. novembra 1995. godine u Pančevu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu gde je bila članica nekoliko studentskih organizacija. Zajedno sa svojim timom pobedila je na Case Study takmičenju koje je organizovala Evropska investiciona banka. Na poslednjoj godini studija bila je na stručnom usavršavanju u jednoj od vodećih svetskih revizorsko – konsultantskih kuća.
Uvek dobro organizovana i nasmejana, zaljubljenik u ljude sa pozitivnom energijom. Zainteresovana je za finansijski kontroling, strateško planiranje i finansijsku analizu. Svoju karijeru planira da gradi u Delti zbog brojnih mogućnosti koje se pružaju mladima i sistema vrednosti koji se neguje u kompaniji.

__________________________________________________________________________

Bojana Ivanović – Rođena 04.04.1993.godine u Kragujevcu, gde je i završila srednju Ekonomsku školu. Svoj dalji put u obrazovanju nastavlja na Ekonomskom fakultetu, smer: Poslovna ekonomija i menadžment. Govori engleski I španski jezik. Od malih nogu je u sportu, danas je instruktor modernih plesova. Uziva u plesu i radu sa decom. Motivišu je izazovni zadaci i ambiciozni ljudi. Slobodno vreme voli da provodi sa prijateljima, na treninzima ili uz dobru knjigu. Voli da putuje I upoznaje nove ljude. Za sebe smatra da je pre svega optimista, ambiciozna, uporna I kreativna osoba. Program Mladih lidera vidi kao idealnu priliku za mlade,ambiciozne I obrazovane ljude da uče, napreduju I da se usavršavaju.

„You must be the change you want to see in the world. “

__________________________________________________________________________

Dina Stefanović – Rođena 14.09.1994. godine u Jagodini. Trogodišnje studije na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu završava 2016. godine, nakon čega odmah upisuje i dvogodišnje master studije koje završava 2018. godine. Obožava da putuje, upoznaje nove kulture i velika pasija su joj strani jezici. Trenutno govori dva – engleski i španski. Slobodno vreme voli da provodi uz dobru knjigu ili film.

 

__________________________________________________________________________

Dragan Jeftić – Rođen 09.07.1993 godine u Novom Sadu gde je završio srednju školu, smer Ekonomski tehničar. Diplomirao 2018. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, smer Agroekonomski. Trenutno na master studijama. Tokom osnovnih studija dva puta bio na programu Work & Travel u USA. Trenirao odbojku 10 godina. Veruje da je najbitnije ulagati u svoje znanje i sposobnosti.

 

 

__________________________________________________________________________

Đorđe Ilčešin – Rođen je u Sremskoj Mitrovici 1993. godine, a živi u Bečeju. Nakon završene srednje ekonomske škole upisuje Ekonomski fakultet u Novom Sadu i trenutno studije privodi kraju. Za program Mladi lideri se odlučio jer vidi priliku da stekne stručno znanje i iskustvo, kao i da ubrzanim putem gradi svoju karijeru. Veliki je obožavalac moto sportova, igra futsal za svoj grad i voli da putuje. Za veće uspehe pre prijema na program navodi uspešno okončan humanitarni put u Jugu od Bečeja do Mongolije i nazad, kao i višestruko učestvovanje na Work and Travel USA programu.

__________________________________________________________________________

Đurđina Vujaković – Rođena 15.07.1995. u Novom Sadu. Nakon srednje medicinske škole, upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, na kojem 2018. godine diplomira na smeru Fitomedicina. Aktivno se bavila folklorom 15 godina, a sada se okrenula latino-američkim plesovima. Slobodno vreme najviše provodi sa prijateljima. Voli filmove, dobru šalu, konje i putovanja. Stalno je u pokretu, uvek optimista i puna pozitivne energije koju, kako joj prijatelji kažu, uspešno širi. Program ,,Mladi lideri“ vidi kao mogućnost za učenje, dokazivanje i napredak.

I najdalji put počinje sa prvim korakom…

__________________________________________________________________________

Gala Bogunović – Rođena 1995. godine u Novom Sadu, gde je i diplomirala na Ekonomskom fakultetu, na smeru za Evropsku ekonomiju i biznis. Trenutno je na master studijama na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu. Svira klavir, govori engleski i španski.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Irina Savić – Rođena 1994. u Beogradu. Nakon završene Treće beogradske gimnazije, upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu- smer Agroekonomija. Tečno govori engleski jezik, a pored njega služi se i nemačkim jezikom. Odmalena trenira tenis, što ju je i odvelo put Amerike, gde provodi tri meseca učeći najmlađe ovom sportu. Pored tenisa, skija dugi niz godina i kaže da joj je skijanje omiljeni sport. Voli da putuje, i svako putovanje koristi da upozna lokalnu kulturu i jezik.

__________________________________________________________________________

Ivana Slović – Rođena 05. marta 1997. godine u Priboju, gde je završila Pribojsku gimnaziju, prirodno-matematički smer, a nakon toga upisuje Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS. Najmlađi je mladi lider Vll generacije. Tokom srednje škole bila je polaznik u IS Petnica na smeru Psihologija, a tokom studiranja je bila volonter u raznim organizacijama. Tečno govori engleski jezik. Sebe smatra društvenom, odgovornom i upornom osobom. Program ,,Mladi lideri“ vidi kao mogućnost za učenje, dokazivanje i napredak. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i putujući.

__________________________________________________________________________

Jelena Milutinović – Rođena 27. septembra 1993. Odrasla u Dragačevu, a nakon završetka gimnazije u Čačku upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu. Opredeljuje se za smer Računovodstvo i revizija, ali, pored toga, želi da sazna i druge puteve kojima obiluje ekonomija u praksi. Vođena ovom idejom, 2017. odlazi na praksu u Narodnu banku Srbije, gde uči o njenom radu, kontrolingu i kolegijalnosti. U želji za sticanjem novih znanja 2018. se prijavljuje na Deltin program Mladi lideri, a danas je jedan od njih. Voli prirodu, pozitivne ljude i uvek pronađe vremena za dobar film i lep sunčan dan.

,,Sve što možeš da zamisliš, možeš i da ostvariš.“

__________________________________________________________________________

Jelena Stamenović – Rođena 1996. godine u Pirotu. Živi u Beogradu gde je završila osnovnu školu i IX gimnaziju. Trenutno studira na Fakultetu organizacionih nauka, smer menadžment. Ona je energična i pozitivna osoba koja se dobro snalazi u dinamičnom okruženju i uvek traži nove izazove. Već u osnovnoj školi se angažovala kao urednik školskog časopisa, u srednjoj školi se bavila glumom i omladinskim aktivizmom, a tokom studija nastavlja aktivno da radi na studentskim projektima. Oblast koja je posebno zanima je upravljanje projektima. Ove godine je u zajedno sa svojim timom osvojila prvo mesto na nacionalnim kvalifikacijama IPMA Championship (International Project Management Association Championship) takmičenja u upravljanju projektima i ovog maja će predstavljati Srbiju na svetskom takmičenju. Obožava da provodi vreme sa svojim prijateljima, da bude napolju i putuje. Voli da skija i uživa u pozorištu. Kaže da joj je dan ispunjen kada zna da je izmamila osmeh na nečijem licu.

__________________________________________________________________________

Jovana Janković – Rođena 30.06.1993. u Novom Sadu, gde je završila Tehničku školu, a trenutno je apsolvent na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, smer fitomedicina. Godinama unazad je volonter humanitarnog udruženja „Nurdor“, gde učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama. Ambiciozna, kreativna, uporna i hrabra, veliki je zaljubljenik u život i prirodu, uvek je nasmejana, voli da šeta, pliva i vozi bicikl. Govori engleski jezik, služi se i španskim. Obožava putovanja, muziku i pozorište, a slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom.Uvek ju je privlačio rad u velikim kompanijama, i smatra da je program „Mladi lideri“ odlična šansa kako za profesionalno napredovanje, tako i za lični razvoj.

„Odavno sam zapazio da uspešni ljudi retko sede i čekaju da im se stvari dešavaju. Oni izađu i dese se stvarima.“ Leonardo Da Vinči

__________________________________________________________________________

Luka Šoškić – Rođen 5. decembra 1994. godine u Beogradu. Završio je Šestu beogradsku gimnaziju, a nakog toga upisao i diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka.
Čitavog života je u sportu, pa je tako i tokom studija bio član odbojkaške selekcije FON-a.
Prva radna iskustva stiče tokom samih studija, priključivenjem vodećim studentskim organizacijama ali i formiranjem sopstvene, koja se bavi organizacijom specijalnih događaja.
Rad u Delta Holdingu za njega predstavlja jedan veliki izazov, šansu i način da se dokaže i da svoja stečena znanja tokom studija i života maksimalno nadogradi i oplemeni.
Ponosan je što je postao deo kolektiva i programa Mladih lidera, i veruje da će ga znanje koje bude stekao u Delta Holdingu formirati kao ličnost i uspešnog mladog čoveka.

__________________________________________________________________________

Maja Brkljač – Rođena 22. avgusta 1995. godine u Beogradu. Nakon završetka Filološke gimnazije upisala je Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu, smer engleski jezik, književnost i kultura, koji završava 2018. godine i upisuje master studije. Treću godinu srednje škole završila je u SAD pod stipendijom Američke vlade, a bila je i stipendistkinja Fonda za mlade talente Republike Srbije. Pored engleskog govori i španski i francuski jezik, a osim jezika zanimaju je i mediji i ljudska prava, o kojima je dosta učila na raznim seminarima i konferencijama kod nas i u inostranstvu. Maja uživa u kuvanju, šetnji, volontiranju, putovanjima i upoznavanju novih kultura.

__________________________________________________________________________

Marija Dimić – Rođena 18.04.1994. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu, smer Međunarodni menadžment. Školovanje nastavlja na master studijama sa istim usmerenjem. Završila je metodologiju istraživačkog rada i internacionalizacije na Tehnološkom fakultetu u Hamburgu u okviru Erasmus programa. Bila je predstavnik Srbije kao takmičar na četvrtoj olimpijadi u marketingu u Varni, a 2018. godine izabrana je za člana delegacije Srbije u studijskoj poseti institucijama EU u Briselu. Govori engleski i nemački jezik.
Po opredeljenju realista, po ubeđenju hedonista. Ljubitelj putovanja, fotografije i pozorišta.

__________________________________________________________________________

Marina Stevanović – Rođena u Ljuboviji 28.10.1995. godine, poreklom iz Bratunca, osnovnu i srednju školu završila je u Šapcu. Nakon završene srednje Ekonomsko – trgovinske škole i Operacionog menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, 2018. godine upisuje i master studije Poslovne analitike na FON-u. U toku osnovnih studija bila je član studentske organizacije FON – ov centar za razvoj karijere, gde je godinu dana bila i u upravnom odboru kao koordinator Marketing & PR tima. Za vreme svog članstva u ovoj organizaciji stekla je nezamenljiva iskustva i veštine. Za program „Mladi lideri“ se prijavila jer smatra da je to idelna prilika da se započne uspešna karijera. Voli da peva, čime se i bavi kao član Hora slavista, čita, putuje i provodi vreme sa porodicom i prijateljima.

__________________________________________________________________________

Maša Kondić – Rođena 28.12.1995. u Novom Sadu, gde je završila srednju Ekonomsku školu „Svetozar Miletić“, smer Ekonomski tehničar. Trenutno je apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu na smeru Poslovni informacioni sistemi. Ljubav prema odbojci, odvela ju je u Nemačku, gde je provela dve godine. Trenirajući odbojku, imala je priliku da putuje po Evropi, u čemu i dalje uživa. Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima. Program Mladi lideri vidi kao jedinstvenu priliku za lični razvoj i mogućnost učenja od najboljih.

__________________________________________________________________________

Mihajlo Milenković – Rođen 17.10.1995 u Nišu. Nakon završene srednje Ekonomske škole, upisuje osnovne studije na Mašinskom fakultetu u Nišu. Tokom studiranja učestvovao na međunarodnim razmenama i praksama. Stipendista Google-ove inovacione akademije u Šenženu. Osnivač 3 startap preduzeća. Tehnološki entuzijasta. Svoje slobodno vreme najčešće posvećuje čitanju. Aktivno se bavi sportom.

 

__________________________________________________________________________

Milenko Ivić – Rođen 03.07.1995. u Beogradu. Završio Drugu Ekonomsku Školu, zatim diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer Medjunarodna ekonomija i Spoljna trgovina.Tokom studija učestvovao na mnogobrojnim projektima, gostujućim predavanjima i panel diskusijama. Nakon studija primljen na talent program kompanije Delhaize, koji nakon tri meseca prekida zbog prijema u program Mladi Lideri. Govori engleski jezik. Slobodno vreme koristi za praćenje i igranje fudbala, druženje i putovanja.

__________________________________________________________________________

Milica Spasić Stevanović – Rođena 1992. u Negotinu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, gde trenutno pohađa master studije, smer Trgovina – menadžment prodaje i lanca snabdevanja. Tokom studija bila je potpredsednik studentske organizacije AIESEC na Ekonomskom fakultetu. Voli sport, svira klavir, govori engleski i španski jezik.

 

 

__________________________________________________________________________

Mladen Jezdić – Rođen 1993. godine u Loznici, gde je završio osnovnu školu. Nakon osnovne škole, preselio se u Beograd gde je završio Srednju tehničku PTT školu. Put akademskog obrazovanja je nastavio u Novom Sadu, gde je završio Saobraćajni fakultet. Trenutno završava mater studije na istom fakultetu. Hobi mu je pčelarstvo, a pored toga voli putovanja i da sprema hranu. Uvek je spreman za izazov i sticanje novih znanja. Program „Mladi lideri“ doživljava kao jedinstvenu priliku za profesionalni i lični razvoj, kroz učenje i rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

__________________________________________________________________________

Nenad Jorgin – Rodjen 02. oktobra 1993. godine u Kikindi. Završio srednju školu Gimnaziju “Dušan Vasiljev”.
Student Visoke tehničke škole strukovnih studija u Novom Sadu, smer veb dizajn, govori engleski, i u budućnosti planira da nastavi sa usavršavanjem i školovanjem. Aktivan sportista, veliki obožavalac životinja i putovanja. Uporan, ambiciozan i uvek spreman za nove izazove. Smatra da je program Mladi lideri idealna prilika za usavršavanje i sticanje novih znanja.

 “Nastavićete da patite ako imate emotivnu reakciju na sve što vam se kaže. Prava moć je da sve posmatrate kroz logiku. Ako vas reči kontrolišu, to onda znači da svako može da kontroliše vas. Dišite I dozvolite stvarima da prođu.

__________________________________________________________________________

Nenad Šušnjar – Rođen 03. 02. 1992, u Somboru. Poreklom sa sela, odmalena zainteresovan za biljni svet oko sebe. Zato odmah nakon osnovne škole, u rodnom mestu, upisuje Srednju poljoprivredno-prehrambenu školu, u Somboru, smer poljoprivredni tehničar. A zatim i fitomedicinu na Poljoprivrednom fakultetu, u Novom Sadu. Tečno govori engleski. Aktivno se bavio košarkom, folklorom, rvanjem, a trenutno rekreativno trči i igra basket. Zanima ga naravno poljoprivreda, i sve u vezi poljoprivrede. Voli da čita kako stručnu, tako i sporednu literaturu. Ništa u životu ne dolazi lako, i zato osnovno geslo mu je da treba biti istrajan i uporan, jer, “zdrava“, upornost i vera uvek dovedu čoveka do željenih rezultata i ciljeva.

__________________________________________________________________________

Nevena Tomić – Rođena 19.10.1995. u Beogradu. Nakon što je završila V ekonomsku školu kao đak generacije, upisuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu koji završava u roku. Kao student bila je član Organizacije za promociju potencijala Srbije u kojoj je bila deo marketing tima. Pisala je za časopis Ekonomskog fakulteta, kao i za međunarodni portal Coinedtimes o kripto valutama. Pored finansija, velika strast su joj pisanje, novinarstvo, marketing i PR.

__________________________________________________________________________

Nikola Karapandža – Rođen 1992. godine u Novom Sadu. Nakon završetka Gimnazije u Vukovaru, upisuje Mašinski fakultet u Novom Sadu, gde diplomira na smeru Mehanizacija i konstrukciono mašinstvo. Sa prvim studentskim danima počinje se baviti humanitarnim radom kada sa prijateljima osniva humanitarnu organizaciju „Studenti za decu“. Tokom studiranja osniva i klub studenata „Nikola Tesla“. Obožava tenis i duge šetnje uz Dunav koje su mu kako kaže neviđena inspiracija za nove ideje. Slobodno vreme najradije provodi sa dragim ljudima i psom Medom. Program „Mladi lideri“ vidi kao pole position u trci zvanoj život.

__________________________________________________________________________

Nikola Mihajlović – Rođen 07.11.1994. u Novom Sadu. Do jedanaeste godine živeo je u selu Erdevik, nakon čega se vratio u Novi Sad gde je pohađao osnovnu i deo srednje škole. Sa 16 godina otišao je u Sjedinjene Američke Države gde je proveo godinu dana, i imao priliku da vidi i nauči zapadni način života koji i danas primenjuje. Osnovne akademske studije završio je u Novom Sadu na Ekonomskom Fakultetu nakon čega se preselio u London, gde je pohađao MBA studije na Coventry univerzitetu. U slobodno vreme voli da se bavi fitnesom ili da igra preferans sa prijateljima.

 

__________________________________________________________________________

Sonja Obradović – Rođena 27.05.1994. u Kragujevcu, gde je završila Prvu kragujevačku gimnaziju. Nakon toga upisuje Ekonomski fakultet u Kragujevcu, smer Racunovodstvo i poslovne finansije. Završila je nižu muzičku školu, odsek klavir, a slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima, da putuje i čita. Tečno govori engleski jezik i aktivno uči nemački. Program Mladi lideri vidi kao šansu za profesionalno i lično usavršavanje.

 

„ Success is liking yourself, liking what you do and liking how you do it“

__________________________________________________________________________

Stefan Petričević – Rođen 1995. godine u Beogradu. Po završetku Prve ekonomske škole, upisuje Ekonomski fakultet, smer Međunarodne finansije. Tokom studija učestvovao u realizaciji projekata edukativnog i humanitarnog karaktera kao član studentske organizacije ’Sefa’. Jedan je od suosnivača startupa ’Trusteed’ sa kojim je 2018. predstavljao Srbiju na takmičenju ’University Startup World Cup’ u Kopenhagenu. Član je 26. generacije studenata Beogradske otvorene škole na Studijama budućnosti. Smatra da je rad na sebi ključ uspeha. U slobodno vreme voli izlaske sa društvom, sport i čitanje knjiga.

__________________________________________________________________________

Stefan Stanković –  Rođen je 10.06.1992 godine u Nišu, gde je završio osnovnu i srednju školu ”Gimnazija Bora Stankovic”. Osnovne Akademske studije završio je na Vojnoj Akademiji, na smeru ”Menadzment u Odbrani”. Nakon završetka školovanja dve godine radio je u Ministarstvu Odbrane i Vojsci Srbije na dužnosti komandira voda. Nakon odluke da prekine vojničku karijeru, radio je u kompainiji ”Dunav Osiguranje”, kao agent osiguranja. Master studije završio je u Grčkoj na Univerzitetu u Pireju, smer ” Strategija, Pravo i Ekonomija u Energetici”. U okviru istraživanja za izradu master rada, pohadjao je kurs Arktičke Tehnologije (Arctic offshore engineering) na Univerzitetskom Centru na ostrvu Svalbard, u Kraljevini Norveškoj. Tokom studija bio je član studentske organizaije AIESEC, a danas je član organizacija “Greek Energy Forum”, Access for Women in Energy” I ”Rotaract International”.

__________________________________________________________________________

Stevan Vasiljević – Rođen 03. septembra 1995. u Beogradu. Nakon završene VI beogradske gimnazije upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste- smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Tokom studija obavio više stručnih praksi, od kojih bi kao posebno korisnu istakao praksu u kompaniji „NIS“. Na fakultetu je bio angažovan na programu studentskog mentorstva. Uz engleski, koji tečno govori, od nedavno je počeo sa učenjem kineskog jezika.

__________________________________________________________________________

Tijana Lukić – Rođena 14. januara 1993. godine u Beogradu. Završila je srednju ekonomsku školu, a trenutno je apsolvent na smeru agroekonomija na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu. Bila je učesnica programa BG praksa 2018 godine, u sektoru za marketing i odnose sa javnošću javno komunalnog preduzeća “Gradske pijace“, nakon čega je nastavila svoj anganžman u volonterskom centru istog narednih godinu dana. Bavila se promotivnim aktivnostima za različite marketing agencije, administracijom i prodajom. Trenutno je na programu Mladi lideri u Delta Holdingu, gde stiče nova znanja i radno iskustvo.

__________________________________________________________________________

Vanja Đorović – rođena 1993. godine u Kragujevcu. Nakon završene Prve kragujevačke gimnazije upisuje osnovne, a potom i master studije Ekonomskog fakulteta na smeru Finansije, berze, bankarstvo. Tokom studija bila je stipendista Fonda za mlade talente “Dositeja”. Takođe, bila je uključena u projekat BIPS -Business Innovation Programs kao student-mentor.
Voli prirodu, fotografiju, sport i kvizove znanja.
Projekat Mladi lideri vidi kao priliku za lično i profesionalno usavršavanje.

__________________________________________________________________________

Vasilije Buča – Rođen 02.08.1995 godine u Novom Sadu. Završio srednju elektrotehnički školu Mihailo Pupin u Novom Sadu, smer multimedije.
Upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, smer Fitomedicina, diplomirao u roku sa prosekom 8,2. Trenutno na master studijama fitomedicine u Novom Sadu. Bavi se sportom, engleski govori odlično.

 

 

__________________________________________________________________________

Veljko Vuković – Rođen 28.12.1994. u Beogradu. Završio VIII Beogradsku gimnaziju, zatim diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a sada na istom fakultetu pohađa master studije. Organizovao je veliki broj projekata, konferencija i putovanja, bio je i predsednik studentske organizacije “Studenti Ekonomskog fakulteta- SEFA“. Slobodno vreme koristi za druženje sa prijateljima, igranje i gledanje košarke i putovanja.

 

__________________________________________________________________________