Generacija VI (2017)

 

Aleksandar Plemić – Rođen 1991. u Prijedoru gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Na Mašinskom fakultetu u Beogradu je završio osnovne studije i trenutno je na master studijama na smeru Proizvodno mašinstvo. Učesnik je finala takmičenja European BEST Engineering Competition 2016. godine. Tečno govori engleski i poseduje osnovna znanja nemačkog jezika. Smatra da je za uspeh potrebno biti preduzimljiv, samostalno angažovan i spreman na promene. Voli da kuva i jede, svira gitaru i da uči nove veštine.

__________________________________________________________________________

 

Anđela Janković – Rođena 1992. godine u Užicu. U dvanaestoj godini, sa porodicom se seli u Alibunar gde završava srednju Ekonomsku školu, a zatim upisuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, smer Međunarodne finansije. Aktivno se bavila folklorom i košarkom, a trenutno trči u udruženju Ultra Trkač Srbija. Interesuju je poljoprivreda i seoski turizam. Voli prirodu, kretanje, poeziju i istrajnost.

„Limits, like fears, are often just an illusion.“

__________________________________________________________________________

Anđela Obradović – Rođena 01.07.1992. godine u Paraćinu. Nakon završene srednje medicinske škole u Ćupriji upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu, na kom je 2016. godine diplomirala na smeru Fitomedicina. Četvrtu godinu osnovnih studija provela je u Americi na Univerzitetu Nebraska – Linkoln. Bila je stipendista Fonda za mlade talente, a trenutno je master student Poljoprivrednog fakulteta. Voli prirodu, balet kojim se dugo bavila, putovanja, učenje stranih jezika. Tečno govori engleski, a uči nemački i portugalski jezik. Smatra da je program Mladi lideri idealna prilika za mlade, ambiciozne, fleksibilne ljude, spremne da uče i rade u timu.

,,Without hard work nothing grows but weeds.“

__________________________________________________________________________

Biljana Drinić – Rođena 06.11.1991. godine, svoje detinjstvo i školske dane provodi u Crvenki. Pohađala srednju školu Gimnazija „Žarko Zrenjanin“ u Vrbasu. Svoj dalji put u obrazovanju nastavila u Novom Sadu, gde je diplomirala 2016. godine na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu, smer: Trgovina i međunarodno poslovanje i potom nastavila školovanje na specijalističkim studijama, smer: Bankarstvo i osiguranje. Svaki trenutak slobodnog vremena voli da provede sa porodicom, prijateljima. Uvek optimista i nasmejana. Voli originalnost, spontanost i pozitivna razmišljanja.

„Nemojte ciljati na uspeh ako ga želite, radite samo ono što volite i ono u šta verujete, uspeh će doći sam po sebi.“

__________________________________________________________________________

 

Danica Savić – Rođena 12.06.1992. godine u Nišu, gde je završila Srednju ekonomsku školu, smer Bankarski službenik. Godine 2011. upisuje Ekonomski fakultet u Nišu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje koji je završila 2015. godine. Školovanje nastavlja na master studijama sa istim usmerenjem, koje uskoro privodi kraju. Tokom studija bila je član Studentskog parlamenta i učestvovala je u više studentskih i NVO projekata. Bila je stipendista Fonda za mlade talente „Dositeja“ i Fondacije „Pokreni se za budućnost“. Aktivno se bavila folklorom, slobodno vreme koristi da putuje i provodi u prirodi.

__________________________________________________________________________

Dragana Jovanović – Rođena 19. maja 1993.  godine u Beogradu. Po završetku Prve Ekonomske škole, upisuje Ekonomski fakultet na smeru Računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Tokom studija bila je aktivan član Erazmus Studentske Mreže Beograd, gde je vršila funkciju tim lidera za Projekte i Partnerstva i ujedno člana Lokalnog borda. Tečno govori engleski jezik i aktivno uči nemački jezik. Slobodno vreme voli da provodi sa svojim prijateljima ili uz neku dobru knjigu. Rekreativno se bavi stonim tenisom.

„Ne treba ići kroz život, već rasti kroz život.“

__________________________________________________________________________

 

Dušan Petković – Rođen u Nišu, februara 1993. godine. Trenirao rukomet od malena, a u periodu od 2011. do 2014. godine igrao profesionalno za RK Železničar iz Niša. Diplomirao 2015.  na Ekonomskom fakultetu u rodnom gradu, nakon čega, u potrazi za novim izazovom, upisuje master studije na Ekonomskom fakultetu u Beču, odsek međunarodni menadžment. Bavljenje rukometom mu je pomoglo da razvije osećaj za timski duh i kolegijalnost. Nepopravljivi optimista na granici realnog. Obožava sport i sve u vezi sa njim. Smatra da se hladnom glavom uvek može naći rešenje za sve i da je aristokratski boriti se za unapred izgubljenu stvar.

__________________________________________________________________________

 

Goran Filipović -Rođen 1992. u Aranđelovcu. Nakon završene gimnazije 2011. upisuje Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Diplomirao na smeru za konstrukcije. Trenutno je na master studijama. Volonterski se bavi pravima pacijenata u Srbiji. Voli prirodu i društvo. Zanimaju ga istorija i politika. Bavi se sportom. Najbitnije mu je da se dogovori sam sa sobom.

,,Ako kaniš pobediti, ne smeš izgubiti.“

__________________________________________________________________________

 

Ivan Rajković – Rođen 05.07.1993. u Beogradu. Završio VI Beogradsku gimnaziju, prirodno-matematički smer, a nakon toga upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu. Bavio se studentskim aktivizmom, pored učestvovanja i organizovanja velikog broja projekata, konferencija i putovanja, bio je i predsednik studentske organizacije “Studenti Ekonomskog fakulteta- SEFA”. Aktivno se bavi sportom.

,,Sometimes you win, sometimes you learn.”

__________________________________________________________________________

 

Jelena Stefanović – Rođena 14.09.1992. u Prištini, gde provodi svoje rano detinjsto. Nakon toga se seli u Beograd, završava Prvu ekonomsku školu, smer Ekonomski tehničar. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru Računovodstvo i revizija. Nakon završenih studija, pohađa praksu u kompaniji Naftna Industrija Srbije. U slobodno vreme voli da pleše i putuje.

,,Duboko veruj u ono što želiš i zapamti da je izgubljeno samo ono čega smo se odrekli.“

__________________________________________________________________________

 

Jelisaveta Petrović – Rođena 19.07.1991. u Valjevu. Završila tehnologiju animalnih proizvoda na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, i trenutno je na master studijama Prehrambenog inženjeringa. Završila je nižu muzičku školu, odsek klavir, a u slobodno vreme se bavi crtanjem, uglavnom portreta. U toku studiranja, radila je razne studentske poslove, nakon završenih osnovnih studija je radila kao profesor u srednjoj ekonomskoj školi, a zatim bila na stručnoj praksi u trajanju od šest meseci u industriji mesa. Voli dinamične poslove na kojima uvek može da se sazna nešto novo. Smatra da svaki posao može da se nauči, pitanje je samo koliko smo spremni na to.

__________________________________________________________________________

Jovana Đorđić – Rođena 18.05.1994. u Beogradu, gde je pohađala Gimnaziju a trenutno završava Osnovne studije na Ekonomskom fakultetu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Tokom studiranja bila je član studentske organizacije AIESEC, sektor prodaje i marketinga. Komunikativnost, proaktivnost i kreativnost su veštine koje je razvila radeći na različitim projektima, a projekat „Mladi lideri“ vidi kao šansu za dalje profesionalno i lično usavršavanje. Tečno govori engleski jezik, svira klavir, bavi se sportom, voli da čita i putuje. Motivišu je izazovni zadaci i ambiciozni ljudi.

„Do what you love and success will follow. Passion is the fuel behind a successful career.“

__________________________________________________________________________

 

Katarina Đurić – Rođena 14.05.1994. u Pančevu. Završila je gimnaziju “Uroš Predić” i baletsku školu “Dimitrije Parlić”, a trenutno je apsolvent na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, na smeru Bezbednost drumskog saobraćaja. Sebe smatra komunikativnom, društvenom i kreativnom osobom. Zanimaju je sportovi, putovanja, ples i muzika. Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima. Od programa Mladi lideri očekuje da će joj doneti nova znanja i priliku za dalje napredovanje i stručno usavršavanje.

__________________________________________________________________________

Katarina Minić – Rođena 06.09.1994. u Beogradu, gde je završila Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu, a trenutno je apsolvent na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer politikologija. Dve godine bila je zvanični PR u omladinskoj organizaciji „Nastavi tradiciju“, dok je tokom 2017. godine istim zadatkom angažovana na projektu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja „Karavan duh mladosti“. Komunikativna je, otvorena, društvena, uporna osoba, čiji je moto da sve što čovek u svojoj glavi zamisli i čvrsto želi, može i da ostvari. Zanimaju je strani jezici, muzika, politika, istorija, putovanja. Svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima.

,,My dream is to fly over the rainbow, so high.“

__________________________________________________________________________

Lav Lango – Rođen 10.07.1991. u Beogradu. Nakon završene Dvanaeste beogradske gimnazije, 2010. godine upisuje Fakultet organizacionih nauka na smeru Menadžment i Organizacija. Uspešno završava osnovne, a zatim i master studije na istom fakultetu, na smeru Organizacija poslovnih sistema. 2015. godine započinje svoju poslovnu karijeru u centrali Raiffeisen banke, na poziciji Junior relationship manager-a. Nakon dve godine poslovnog iskustva odlučuje da se prijavi za program Mladi lideri, za koji veruje da će mu doneti nova znanja i priliku za dalje stručno usavršavanje i napredovanje. U slobodno vreme se bavi sportom, kao i izradom različitog nameštaja, a na leto jedri grčkim ostrvima. Živeo je u Moskvi i Londonu, gde je naučio da govori engleski i ruski jezik.

__________________________________________________________________________

 

Luka Perović – Rođen je 02.07.1993. godine u Beogradu. Diplomirao je 2016. godine na Fakultetu organizacionih nauka, a do master zvanja na smeru Upravljanje projektima i investicijama deli ga još odbrana master teze. Dva puta je tokom studija učestvovao na programu studentske razmene Work & Travel u USA. Dugo godina se bavio košarkom. Tečno govori engleski jezik, a pored njega služi se i nemačkim jezikom. Voli da razgovara sa ljudima koji su stručni u svojoj oblasti. Veoma je ambiciozan i program Mladi Lideri vidi kao veliku šansu za nova znanja i sticanje iskustva.

__________________________________________________________________________

 

 

Marko Dulić – Rođen 02.07.1992. godine u Subotici. Nakon završene gimnazije „Svetozar Marković“ u Subotici, upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, smer Agroekonomski. Zainteresovan za privredni rast i razvoj, tokove kapitala, investicije u agraru, kako na makro tako i na mikroekonomskom nivou. Voli istoriju, putovanja, prirodne lepote, bavi se sportom. Zagovarač teze da čovek treba da voli ono što radi a ne da isključivo radi ono što voli.

__________________________________________________________________________

 

 

Milan Reljić – Rođen u Beogradu, 18.06.1992. godine. Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju 2011. godine i iste upisao Ekonomski fakultet na kom je i diplomirao, smer Trgovinski marketing i menadžment. Voli sport, dugo se bavio košarkom, a danas se rekreativno bavi džudoom. Tečno govori engleski jezik. Program ,,Mladi lideri“ vidi kao mogućnost za učenje, dokazivanje i napredak. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i putujući.

__________________________________________________________________________

 

Milan Skenderija – Rođen 6.12.1992. godine u Banjaluci. Osnovne studije završio na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci, a odmah zatim završava i master studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer politička analitika i menadžment u politici. Interesuje se za politiku i društvene nauke, čvrsto verujući u neophodnost kritičkog sagledavanja društva u kome živimo. Voli sport i zdrav život, a u slobodno vreme posećuje utakmice Crvene Zvezde. Odlučnost, upornost i optimizam smatra ključnim za uspeh.

__________________________________________________________________________

 

 

Milena Spasojević – Rođena 14.01.1993. godine u Loznici gde je završila Ekonomsku školu, smer Finansijski tehničar. Nakon završene srednje škole upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu, smer Melioracije zemljišta. Slobodno vreme voli da provodi u društvu prijatelja i porodice, voli da putuje i čita. Program ,,Mladi Lideri“ vidi kao dobru šansu da kroz rad u različitim sektorima usvoji dosta znanja.

__________________________________________________________________________

Milica Buljević – Rođena 25.10.1994. u Kninu. Po zanimanju je diplomirani ekonomista. Kao svoje glavne osobine ističe prilagodljivost i staloženost. Tečno govori engleski jezik, a sporazumeva se na nemačkom i italijanskom. Veruje da je ulaganje u sebe najisplativija investicija. Program „Mladi lideri“ vidi kao odličnu priliku za lično i profesionalno usavršavanje.

„Nama su sva vrata otvorena, sve želje ostvarive, sve mogućnosti nadomak. Treba samo htjeti, a ja hoću.“ (Meša Selimović)

__________________________________________________________________________

 

Milica Petković – Rođena 28.02.1992. u Nišu, gde je završila srednju Ekonomsku školu, a kasnije upisala i Ekonomski fakultet, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje. Diplomirala je 2016. godine i iste godine upisala master studije, smer Menadžment preduzeća. Program ,,Mladi lideri“ vidi kao veliku priliku za lični i profesionalni razvoj. Sebe smatra društvenom, odgovornom i upornom osobom. Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima.

__________________________________________________________________________

Miloš Mrvaljević – Rođen je u Beogradu, 1993. Posle Treće beogradske gimnazije, upisuje Ekonomski fakultet, gde razvija interesovanje za biznis. Diplomirao je 2016. Sa mnogo uspeha učestvuje na brojnim takmičenjima u rešavanju poslovnih problema. Ističe se kao tim lider u AIESEC-u gde razvija veštine prodaje i timskog rada.Teorijsko znanje potkrepljuje praktičnim iskustvom u kompaniji Ernst&Young čiji je stipendista još od gimnazijskih dana. Taj prvi poslovni doprinos osnažio je njegovu želju da, kroz biznis, utiče na progres društva. Master u oblasti finansija i računovodstva uspešno završava 2017. na Imperial College Business School u Londonu. Sa novim internacionalnim iskustvom, vraća se u Beograd, uveren da je olaki ostanak u inostranstvu, zapravo, linija manjeg otpora. Deset godina je aktivno igrao rukomet. Sportu i dalje posvećuje slobodno vreme. Uveren je da su za velike uspehe potrebni veliki ciljevi i ubeđenje da imamo snage da ih dostignemo.

__________________________________________________________________________

 

Neda Nikolić – Rođena 1993. godine u Beogradu. Završila srednju Ekonomsku školu u Zemunu, nakon toga upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu, smer Melioracije zemljišta. U slobodno vreme voli da putuje i provodi vreme sa prijateljima. Dugo se bavila odbojkom, danas samo rekreativno. Smatra da je program ,,Mladi lideri“ odlična prilika za mlade i ambiciozne ljude da steknu neophodno znanje, veštine i radne navike.

,,Every pro was once an amateur, every expert was once a beginner. So dream big and start now.“

__________________________________________________________________________

Nemanja Joksimović – Rođen 1993. godine u Beogradu. Nakon završene Prve ekonomske škole upisuje Fakultet organizacionih nauka i uspešno ga završava 2017. godine. Tokom studiranja obavio je dve stručne prakse, u kompanijama „NIS“ i „Ernst & Young“, a jedno leto proveo je i u SAD-u u okviru programa ,,Work and Travel“. Tokom četvrte godine fakulteta, zajedno sa dva prijatelja, osniva sopstvenu firmu za uvoz arganovog ulja iz Maroka, međutim, kako on kaže, nedostatak finansijskih sredstava i nedovoljno iskustva glavni su razlozi za odustanak od ove ideje. Veruje da je za uspeh, pored formalnog obrazovanja, neophodno biti upućen u dešavanja iz različitih oblasti života, a upravo program ,,Mladi lideri“ vidi kao šansu za tako nešto. Voli sve što vole mladi.

„If you want to do something, do it well. If you can’t, better don’t start at all.“

__________________________________________________________________________

Nikola Đokić – Rođen 02.08.1992. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Krupnju. Saobraćajni fakultet u Beogradu upisao 2011. godine, odsek PTT – modul poštanski saobraćaj i mreže. Osnovne studije završio 2015. godine i iste godine uspisao master studije koje je završio 2017. godine. Za vreme master studija završava kurs Java programiranja. Aktivno se bavi košarkom i obožava muziku, svira gitaru. Od projekta ,,Mladi lideri“ očekuje usavršavanje i na ličnom i na poslovnom planu.

,,If you quit once it becomes a habit. Never quit.“

__________________________________________________________________________

Nikola Vesković – Rođen je 20.07.1993. godine u Čačku. Osnovnu školu ,,Tanasko Rajić” i Ekonomsku školu završio je sa odličnim uspehom. U toku srednje škole dobio je punu stipendiju U.S. Department of State da godinu dana provede na školovanju u američkoj srednjoj školi. Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, smer menadžment upisao je 2012. Za vreme studija bio je primalac stipendije Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i stipendije grada Čačka. Učestvovao je na više takmičenja u rešavanju studija slučaja, i bio je član organizacije Aiesec. Voli da provodi vreme sa društvom, voli sport, strane jezike, istoriju i putovanja.

,,Winners never quit and quitters never win.”

__________________________________________________________________________

Nina Bundić – Rođena 03.05.1993. godine u Somboru, gde je završila gimnaziju „Veljko Petrović“. Nakon toga upisuje Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, smer finansijska matematika. Tečno govori engleski jezik i služi se španskim. Kao učesnik ,,Work and Travel“ programa imala je priliku da 4 meseca provede u Americi, usavrši jezik, upozna kulturu, kao i da ostvari svoj najveći san – poseti NY. Program Mladi Lideri pružio joj je šansu da ostvari joj jednu želju – da se oproba u poslu u velikoj firmi i velikom gradu. Smatra da ne postoji nemoguće i da smo u životu uvek tamo gde trebamo biti.

,,Bilo da mislite da možete ili da ne možete – u oba slučaja ste u pravu.“

__________________________________________________________________________

Nina Lazić – Rođena 20. aprila 1990. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i IX gimnaziju, a potom upisala Ekonomski fakultet, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Tokom studija radila je pet godina kao saradnik sudskog veštaka u oblasti finansija. Nakon toga okreće se fotografiji i video produkciji i osvaja mnogobrojne nagrade za originalnost i kreativnost. Stalno je u pokretu, vozi bicikl, pliva, igra košarku i trenira krosfit. Obožava da putuje i sve svoje slobodno vreme usmerava u tom pravcu, jer joj je plan da obiđe ceo svet.

,,The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.“

__________________________________________________________________________

Petra Mitrović – Rođena 15.02.1992. u Nišu. Nakon završene gimnazije „Svetozar Marković“, upisuje Ekonomski fakultet u Nišu, smer Računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Tokom studija, bila je član Studentskog parlamenta i studentske organizacije Aiesec. Bila na stručnoj praksi u kompaniji Ernst&Young. Pored toga, radi već nekoliko sezona kao pomoćni sudija u košarci. Društvena, spontana, pozitivna. Voli da putuje i čita.

,,The 3 C’s of Life: Choices, Chances, Changes. You must make a choice to take a chance or your life will never change.“

__________________________________________________________________________

 

Srđan Todorović – Rođen 28.09.1991. godine u Gradišci. Od detinjstva uživa u prirodi i radu sa životinjama zbog čega upisuje srednju veterinarsku školu u rodnom mestu, a nakon srednje upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom sadu, smer Veterinarska medicina, gde uskoro brani završni rad. Aktivan u profesionalnom usavršavanju, član je „Udruženja veterinara velike prakse Srbije“, kao i „European Society for Domestic Animal Reproduction“, učesnik nekoliko stručnih seminara iz oblasti veterine, smatra da je za uspeh neophodan konstantan rad na sebi i usavršavanje u ličnom i profesionalnom smislu.

__________________________________________________________________________

Stefan Rankov – Rođen 1992. godine u Novom Sadu. Završio gimnaziju opšteg tipa „Svetozar Markovic“, i 2011. godine upisuje Fakultet Tehničkih Nauka u Novom Sadu, smer inženjerski menadžment. Godine 2016. završava master studije na istom fakultetu na usmerenju za projektni menadžment, i iste godine upisuje doktorske studije, koje su u toku. Motivišu ga znanje, spremnost na konstantno učenje i upoznavanje novih ljudi, što je utvrdio kroz dalju edukaciju i stručna usavršavanja na raznim pozicijima. Veoma voli bilijar, druženje, putovanja i krimi romane.

,,In order to succeed, we must first believe that we can.“

__________________________________________________________________________

 

 

Stefan Ruvidić – Rođen 9.7.1991. godine u Šapcu, odrastao je u Lipolistu gde je završio osnovnu školu. Nakon završene Šabačke gimnazije upisuje Hemijski fakultet, Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao 2016. godine na smeru Hemija životne sredine. Uskoro brani master rad na istom fakultetu, na katedri za analitičku hemiju. Član Srpskog hemijskog društva. Voli nauku, film, ribolov, sport i rekreaciju.

__________________________________________________________________________

Stojan Miljević – Rođen 1994. godine u Somboru. Rodom iz sela Prigrevica u kom je išao u osnovnu školu. Srednju ekonomsku školu završio u Somboru i potom 2013. godine upisao Ekonomski fakultet u Subotici, smer Menadžment, trenutno privodi studije kraju. Učestvovao na multikulturalnoj razmeni učenika u Švajcarskoj. Tokom studija bio član Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Subotici. U slobodno vreme se bavi sportom, voli da putuje i obožava video igre. Govori engleski i delimično nemački jezik koji planira da usavrši.

,,A negative mind will never give you a positive life.“

__________________________________________________________________________

Teodora Jovanović – Rođena 12. avgusta 1994. godine u Beogradu. Završila je XIV beogradsku gimnaziju i obrazovanje je nastavila na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu gde je 2017. godine diplomirala na smeru Prehrambena tehnologija – Upravljanje bezbednošću i kvalitetom u proizvodnji hrane. Dobitnik je pohvalnice fakulteta za odličan uspeh. Dva puta je bila učesnik međunarodne konferencije BIMUN u komitetu UN Environment Assembly. Liderske sposobnosti razvijala je u kompaniji Oriflame u kojoj ima status nezavisnog menadžera. Voli da putuje i upoznaje se sa drugim kulturama.

,,Čovek je jedino biće na Zemlji koje sebi postavlja ograničenja.“

__________________________________________________________________________

Tijana Stojanović – Rođena je 24.07.1992. godine u Prištini. Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu završila je osnovne studije na smeru Marketing, dok je master studije završila na smeru Računovodstvo, revizija i poslovne finansije. Sebe smatra komunikativnom, odgovornom i kreativnom osobom koja voli izazove. Tečno govori engleski jezik i aktivno uči španski. Slobodno vreme koristi za putovanja, druženje sa prijateljima i treninge. Program „Mladi lideri“ vidi kao šansu da teorijsko znanje primeni u praksi, da kroz rad napreduje i stekne nova znanja.

„Shoot for the Moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.“

__________________________________________________________________________

Tina Stošić – Rođena 26.01.1994. u Beogradu, gde je završila Prvu ekonomsku školu na smeru Finansijski tehničar. Nakon toga upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu i bira smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Zanima je turizam i hotelijerstvo, tako da razmišlja da master studije posveti savladavanju ekonomike turizma, kao i marketinga u turizmu. Voli da putuje, igra društvene igre, pleše, uči jezike. Obožava životinje.

„Fortes fortuna adiuvat“ (Fortune favours the brave).

__________________________________________________________________________

 

 

Uroš Vuruna – Rođen 20.06.1990. godine U Ptuju, Slovenija. Završio Ekonomsku školu u Zemunu, posle čega upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu, smer Voćarstvo i vinogradarstvo. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi I da se bavi sportom. Program „Mladi lideri“ i rad u Kompaniji Delta Holding vidi kao veliku šansu za usavršavanjem u svojoj profesiji, u okviru Delta Agrara kao jednog od vodećih proizvođača voća u Srbiji.

__________________________________________________________________________

 

Vesna Ristić – Rođena je 21.11.1991.u Jagodini, gde je pohađala Gimnaziju “ Svetozar Marković“, društveno-jezički smer. Nakon završene srednje škole upisuje Ekonomski fakultet u Kragujevcu, gde je diplomirala na smeru finansije, berze i bankarstvo 2015. godine. Voli da posećuje muzičke festivale, putuje, zanima je književnost, psihologija, tečno govori engleski jezik i volela bi da savlada i nemački. Program „Mladi lideri“ doživljava kao jedinstvenu priliku za profesionalni i lični razvoj, kroz učenje i rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

__________________________________________________________________________

Vladimir Atanacković – Rođen je 23.07.1992. Odrastao u Crepaji gde je završio osnovnu školu, a u Pančevu je završio gimnaziju. Godine 2011.je upisao Mašinski fakultet u Beogradu gde je i diplomirao na smeru Procesna tehnika i zaštita životne sredine. Govori tečeno engleski jezik i služi se nemačkim jezikom. U slobodno vreme voli da putuje, igra košarku i da provodi vreme sa prijateljima. Program „Mladi lideri“ vidi kao sjajnu priliku da pokaže svoje sposobnosti.

,,When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful.“

__________________________________________________________________________

 

Vladimir Bojović – Dolazi iz Smedereva. Rođen je 28.04.1991. godine. Osnovne kao i master studije završio je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, gde je trenutno na drugoj godini doktorskih studija iz oblasti arhitektonskih konstrukcija, materijala i fizike zgrada. Bio je saradnik na više naučno-istraživačkih projekata i autor je nekoliko naučnih radova. Uvek teži samo najvišim ciljevima, nikada ne odustaje i voli izazove. Program Mladih lidera vidi kao idealnu šansu za dalje usavršavanje i sticanje novih znanja. Komunikativan, uživa u druženju sa prijateljima, voli sport, filmove i pozorište.

__________________________________________________________________________

 

Vladimir Vasiljković – Rođen 07.06.1990. godine u Beogradu. Završio Drugu Ekonomsku školu u Beogradu, smer Ekonomski tehničar. Nakon završene srednje škole upisuje Poljoprivredni fakultet gde je završio osnovne studije na smeru Prehrambena tehnologija. Master studije takođe završio na Poljoprivrednom fakultetu na smeru Mikrobiologija hrane i životne sredine. U slobodno vreme voli da putuje, da provodi vreme sa porodicom i prijateljima i da radi na svom usavršavanju.

,,Be the change you want to see in the world.“

__________________________________________________________________________

 

Živko Đoković – Rođen 1990. godine u Užicu, odrastao u Arilju svetskoj prestonici maline gde završava osnovnu školu i gimnaziju. Odatle ga je put odveo u Zemun na Poljoprivredni fakultet gde završava Agroekonomiju, a uskoro i master studije na modulu Upravljanje finansijama u agrobiznisu. Druželjubiv, voli sport, pririodu, kvizove i putovanja.

,,Živeti – to ne znači disati, nego raditi.“

__________________________________________________________________________

Zorana Raičić – Rođena 11. juna 1993. godine u Nišu gde je završila Ekonomski fakultet na smeru Računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Tokom studija se aktivno zalagala za neformalno obrazovanje i usavršavanje engleskog jezika, svesna činjenice da je formalno obrazovanje potreban, ali ne i dovoljan uslov za uspeh na tržištu rada. Diploma Ekonomskog fakulteta omogućila joj je da započne svoju karijeru na najbolji mogući način, kao Mladi lider u Delta Holdingu. Uverena je da će kroz primenu stečenog znanja na studijama i upoznavanje uspešnih ljudi u poslu ostvariti svoj puni potencijal. Uvek je spremna za izazov i sticanje novih znanja. Obožava životinje i u slobodno vreme voli da putuje i druži se sa prijateljima.

__________________________________________________________________________