Generacija IV (2016)

Ana Jekić

 

Ana Jekić – Rođena 4. Februara 1991. godine u Loznici. Diplomirala je 2014. godine na Filozofskom fakultetu u Beogradu, smer Psihologija, uskoro brani Master rad.

 

 


Andjela Nikolić

Anđela Nikolić – Rođena 1.marta 1991.  Završila je Osnovne i Master studije na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Uživa u putovanjima, voli da upoznaje ljude svih kultura i da predstavlja srpsku kulturu. Pored engleskog, govori italijanski i francuski jezik. Smatra da je za dobrog arhitektu presudno da bude svestran i uvek otvoren za nove  ideje.

 

 


Branislav JovanovićBranislav Jovanović – Rođen 23. aprila 1991. u Beogradu. Odrastao u Zemunu. Student Mašinskog fakulteta u Beogradu. Projektuje dizalice i mostove. Voli sport i veliki je navijač Crvene Zvezde. Interesuje ga istorija srpskog naroda. Uzor iz naše istorije mu je Vojvoda Živojin Mišić i vodi se njegovom parolom:  “Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred!”

 

 


Dajana DjuričićDajana Djuričić – Rođena 28.04.1992. godine. Diplomirala je  2015. godine na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu, smer Hemijsko inženjerstvo-Kontrola kvaliteta. Trenutno je na master studijama iz iste oblasti. Bila je član studentske organizacije BEST Beograd, gde joj je pružena prilika da bude organizator  mnogobrojnih projekata, kao i da prisustvuje međunarodnim seminarima studenata koji se održavaju u inostranstvu. Svoj put ka uspehu, započela je u programu Mladi lideri, koji smatra idealnom prilikom za usavršavanje i sticanje novih znanja.

Vodi se izrekom: “ It is not enough to do your best; you must know what to do, and then do your best ”, W. Edwards Deming

 


Ena EnisEna Enis – Rođena 9.12.1992. u Beogradu, završila je Fakultet organizacionih nauka, a 2015. godine upisuje master studije na istom fakultetu, smer Upravljanje ljudskim resursima. Kroz studije učestvovala je na različitim projektima, u cilju sticanja praktičnog iskustva i širenja mreže kontakata. Konstantno radi na razvoju znanja iz različitih oblasti interesovanja, kao i na doprinosu zajednici volonterskim radom i radom u polju zaštite životne sredine. U Delta Holdingu, nastavlja da radi u ovim domenima, kao deo tima za korporativnu društvenu odgovornost. Voli da čita epsku fantastiku, da trči, voli filmove, umetnost i psihologiju.

 


Filip BastićFilip Bastić – Rođen 8. juna 1990. u Kosjeriću. Osnovne i master studije završio na Elektronskom fakultetu u Nišu, gde je trenutno na drugoj godini doktorskih studija iz oblasti magnezijum-jonskih baterija. Godinu dana proveo na projektu Instituta tehničkih nauka SANU u Beogradu, kao stipendista Ministarstva prosvete, nakon čega se priključuje programu Mladi lideri. Aktivno se bavi uzgojem aronije i maline, kao i proizvodnjom rakije. Obožava prirodu, filmove i svoju mačku.

The sky is (not) the limit…

 


Helena DesančićHelena Desančić – Rođena je 14.07.1993. godine u Čačku, dok je detinjstvo i najlepše dane u dosadašnjem životu provela u Kruševcu. Srednju Američku školu završila je u Briselu, gde je kasnije i diplomirala na KU Leuven Univerzitetu, smer Business Administration. Takođe, govori engleski i francuski jezik i u budućnosti planira da nastavi sa usavršavanjem i školovanjem. Veliki je obožavalac životinja, humanitarnog rada i putovanja. Inovativnost i istraživanje smatra sastavnim delom svakodnevnog života i rada.

Njen životni moto je: “Što je manje rutine, to je više života”, Amos Bronson Akot.


Jelena DjukićJelena Đukić – Rođena 07.04.1991. godine u Subotici. Nakon završetka osnovnih i master studija na Građevinskom fakultetu u Subotici, seli se u Beograd i priključuje 4. generaciji Mladih lidera. Govori engleski i nemački jezik, voli putovanja, sport, životinje i pozitivne ljude.

Vodi se izrekom: “Kvalitet znači raditi ispravno kada niko ne gleda”, Henry Ford.

 


Jelena Kostadinović

Jelena Kostadinović – Rođena 12.04.1991. godine u Kragujevcu. Završila je osnovne studije na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, smer Marketing. U oktobru 2015. godine završava i master studije na istom fakultetu. Program Mladi lideri vidi kao jedinstvenu priliku da se razvija i uči od najboljih.

Misao vodilja joj je:  “Believe you can and you’re half way there!“, Theodore Roosevelt.

 


Jelena PilićJelena Pilić – Rođena je 21.12.1991. godine u Novom Sadu. Po struci je diplomirani inženjer tehnologije i trenutno je na master studijama na Tehnološkom Fakultetu u Novom Sadu, smer Biohemijsko inženjerstvo. Pored tehnologije uvek su je interesovali marketing, mediji i PR. U slobodno vreme se bavi plesom. Po prirodi je radoznala a inspirišu je ljudi i želja za napretkom.

 

 


Jovana DragosavacJovana Dragosavac – Rođena 07.05.1991. godine u Beogradu. 2010. godine završila VIII beogradsku gimnaziju i upisala osnovne studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Aposolvent je na smeru Trgovinski menadžment i marketing. Za sebe kaže da je vredna, uporna i društvena. Aktivno se bavi fitnesom. U životu se vodi time da se svaki uloženi trud na kraju uvek isplati. Mlade lidere vidi kao veliku šansu za uspeh i razvoj karijere.

 

 


Katarina KosorićKatarina Kosorić – Rođena 29. jula 1992.godine u Beogradu. Diplomirala je 2015. godine na Tehnološko – metalurškom fakultetu u Beogradu, smer Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologija. Trenutno je na Master studijama na istom fakultetu. Obavila stručnu praksu na St. Andrews Univerzitetu u Škotskoj.

 

 

 


Marija SimićMarija Simić – Rođena 24. septembra 1992. godine u Čačku. Nakon završene Gimnazije, upisuje i završava osnovne studije na Fakultetu organizacionih nauka, smer upravljanje kvalitetom. Tu upisuje i master studije na smeru menadžment kvaliteta i standardizacija. Provodi neko vreme u kompaniji Milšped, radeći u sektoru kvaliteta. Ljubav prema košarci, dovela ju je u KK Crvena zvezda, gde je provela 4 godine. Najveća satisfakcija joj je bavljenje folklorom u KUD-u « Abrašević » i oseća se vrlo ponosno jer je, uprkos jakoj konkurenciji, uspela da uđe u program Mladi lideri.

Misao vodilja: Uvek imajte na umu da je vaša sopstvena odluka da uspete važnija od bilo koje druge!


Marko JelićMarko Jelić – Rođen je 1991. u Čačku, gde je završio Gimnaziju, prirodno matematički smer. Pravnik je po struci. Završava master studije, ekonomski smer. Pobednik 88. Ciklusa slagalice, ljubitelj sporta, naročito košarke, simpatizer KK Partizan. Ljubitelj pozorišta, džez muzike.

U Delta Holdingu je asistent za radno pravo.

 

 


Mia KovačićMia Kovačić – Rođena 1990. godine u Beogradu, završila je francusku gimnaziju, potom je otišla na Fakultet političkih nauka u Dižonu. Dupli Master iz medija i komunikacija je stekla u Šangaju i Parizu. Radila je dve godine u Šangaju u sektoru luksuza. Priča sedam jezika. Ljubitelj je umetnosti i sporta, a u slobodno vreme bavi se jahanjem i tajlandskim boksom.

 

 


Milica ŠukovićMilica Šuković – Rođena 26.2.1991. godine u Beogradu gde je završila IX gimnaziju “Mihailo Petrović Alas” i upisala Ekonomski fakultet, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Govori engleski i francuski, a završila je početni kurs kineskog jezika. Vrlo je komunikativna i društvena, voli sport, filmove i putovanja.

 

 

 


Nemanja DivacNemanja Divac – Rođen 2. juna 1992. u Boru, završio je Gimnaziju Bora Stanković u istom mestu. Od malih nogu bavio se košarkom, sve dok nije došlo vreme da se krene na fakultet. Završio je Saobraćajni fakultet u Beogradu, smer Bezbednost drumskog saobraćaja, gde trenutno sluša Master studije. U slobodno vreme se bavi sportom, voli da čita knjige.

 

 


Nemanja IvkovićNemanja Ivković – Rođen 26. Maja 1991. godine u Beogradu. Diplomirao je 2014. godine na Poljoprivrednom fakultetu, smer Fitomedicina. Trenutno student master studija na istom smeru. Vodi porodično gazdinsto u Bačkoj gde proizvodi ratarske kulture na površini od 25ha.

 

 

 


Nevena JovanovićNevena Jovanovicć  Rođena 31.marta 1991. godine u Užicu. Nakon Ekonomske škole, 2010. upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer marketing. Zanima je tradicionalni i digitalni marketing, event menadžment, voli društvene mreže, fotografiju, putovanja, modu, pozorište. Uživa u srpskoj i italijanskoj kuhinji, a potom u plivanju i kik-boksu.

„Accept the challenges so that you may feel the exhilaration of victory!“

 


Nikola BlagojevićNikola Blagojević – Rođen 1992. godine. Poreklom je iz Topole na Oplencu. Završio je gimnaziju “Miloš Savković” u Aranđelovcu, a diplomirao agroekonomiju na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu. Na izbor profesije uticao je porodični posao iz oblasti agrobiznisa. Sedamnaest godina bavi se folklorom za koje ga vezu najlepše uspomene.

Životni moto mu je stih iz pesme njegovog omiljenog benda: “I’m always willing to learn, when you’ve got something to teach.”

 


Nikola NikolićNikolić Nikola – Rođen 22.08.1990 u Beogradu. Posle završene Pete beogradske gimnazije, upisuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde diplomira na smeru Trgovinski menadžment i marketing. Uporan, ambiciozan i u stalnoj potrazi za novim izazovima. Voli sport i rekreativno se bavi košarkom.

Misao vodilja: “ It’s not how you must master it’s why you must master.”

 


 

Olivera NjagulOlivera Njagul – Rođena 26. Januara 1991. u Pančevu. Ljubav prema matematici i rešavanju zadataka dovela je do toga da postane žena-mašinski inženjer. Na Mašinskom fakultetu u Beogradu završila osnovne i master studije na smeru Procesna tehnika i zaštita životne sredine. Uživa u ispijanju kafa sa najboljim drugaricama, muzici, dobrim knjigama,a posebno u zimi i snegu. Citat Abrahama Linkolna koji joj je nakon prvog čitanja zauvek ostao u podsvesti kaže „Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle.”

 


Sara KrunićSara Krunić – Dolazi iz Smedereva. Rođena je 28.08.1991. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 2014. godine na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje. Potom je upisala master studije na istom fakultetu. Slobodno vreme voli da provodi sa prijateljima i da uživa u dobroj muzici, knjigama i filmovima. Pozitivna je, vredna i uporna.

 

 


Vladan Kabas

Vladan Kabaš – Rođen 11. Avgusta 1991. godine u Negotinu, gde je završio gimnaziju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Nišu, trenutno pohađa master studije, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje. Komunikativan, ambiciozan i željan novih izazova. Uživa u timskom radu. Voli pse, uživa u gledanju i igranju fudbala sa prijateljima.