Generacija II (2014)

DSC_0713Nevena Radak

Rođena 05.08.1989. u Požarevcu. Svoje detinjstvo i školske dane provela u Kučevu. Godine 2008. dolazi na studije u Beograd i 2012. diplomira na Ekonomskom fakultetu, odsek Spoljna trgovina.

Savet koji je dobila još davno a kojim se uvek vodi – „Šta god radila u životu ili radi kako treba ili nemoj uopšte raditi“.

Zaposlena kao saradnik kreditnog odeljenja za analizu i kreditne limite u Delta DMD-u.


DSC_0698Aleksandra Nastić

Rođena 02. juna 1989. godine u Sarajevu. Diplomirala 2011. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru Statistika, informatika i kvantitativne finansije. Za master studije odabrala smer Ekonometrija, a paralelno stekla prva internacionalna radna iskustva, živeći i radeći u Dubaiju.
Proputovala je skoro celi svet, ali lepše mesto od Beograda njena sarajevska duša nije pronašla. Svira klavir, voli Selimovića, jahanje i kravate, a u životu se vodi kineskom poslovicom da pričom pirinač nećemo skuvati.

Zaposlena kao IT Projekt menadžer I, u Sektoru za informacione tehnologije.


DSC_0720Dušan Stojanović

Nišlija, rođen 5.1.1988., koga je želja za znanjem iz poljoprivredne struke dovela u Beograd. Završava master studije fitomedicine na Poljoprivrednom Fakultetu 2013. i odmah upisuje doktorske studije iz iste oblasti. Praktične veštine i poslovni uspeh smatra neprikosnovenim i zbog tog razloga se pridružuje timu mladih lidera.

Moto: Radi ono što voliš i bićeš srećan. Istraj u tome i bićeš uspešan.


SrdjanSrđan Ćirović

1990. – 2014. Diplomirao 2013.  na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu na smeru Fitomedicina na kome je nastavio master studije. Energičan, vedrog duha, vodi se porukom Ne čekaj da prilike dođu do tebe, veruj u sebe, svoje sposobnosti i zgrabi ih.

 


Vlado GakDSC_0706

Rođen u Sarajevu 24.12.1988., a u Beogradu živi od 1992. godine. Diplomirao 2013. na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, smer Agroekonomija. Završio master studije na Poljoprivrednom fakultetu, smer Zaštita životne sredine u poljoprivredi. U duši ekolog, a slobodno vreme koristi da uživa u prirodi, bavi se rekreativno sportom, voli da putuje i čita knjige sa naglašenom istorijskom notom. Zaposlen kao prodajni savetnik za HONDA automobile.

Misao vodilja – Nemoj da budeš proizvod okoline, neka okolina bude tvoj proizvod.


DSC_0683Nemanja Vidanović

Rođen oktobra 1990. godine u Beogradu. Diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije. Voli da bude upućen u dešavanja iz različitih oblasti života. Kao neko ko je kolektivističkog duha smatra da ljude kao pojedince treba usmeravati ka tome da stvaraju vlastito mišljenje zasnovano na vlastitom razmišljanju radi dobrobiti društva u celini.

Zaposlen kao programer u sektoru IT.


DSC_0692Milan Matić

Rođen 06. jula 1988. godine u Paraćinu. Diplomirao na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, na odseku za telekomunikacioni saobraćaj i mreže. Trenutno privodi kraju master studije na Saobraćajnom fakultetu. Po prirodi je pozitivnog stava i vedrog duha. Voli inovativnost i originalnost. Smatra da je dobra organizacija vremena ključ uspeha. U slobodno vreme uživa u prirodi.

Filozofija – Life is a succession of lessons which must be lived to be understood.

Zaposlen u DTS-u.


DSC_0695Tamara Nikolić

Rođena 11.avgusta 1988. u Beogradu. Diplomirala na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu 2011.godine na smeru prerade nafte i gasa i sinteze polimernih materijala, a do kraja master studija trenutno je deli odbrana master teze. Ima širok spektar interesovanja, pa želi da se oproba u različitim sferama poslovanja i uvek je spremna da uči.

Svakog dana ima na umu jednostavnu poruku: „Šta god da si, budi dobar“.


DSC_0715Aneta Šulem

Rođena 13.09.1989. godine u Beogradu. Diplomirala 2013. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu – smer Računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Po prirodi optimista, vedra i nasmejana.

Misao vodilja: Nikad ne čini drugom ono što ne želiš da tebi bude učinjeno.

 


DSC_0689Ana Cvijanović

Rođena 20.02.1989. u Beogradu. Diplomirala 2013. godine na Fakultetu organizacionih nauka, smer menadžment.

Moto kojim se vodim : ‘Bitka se prvo dobija ili gubi u srcu, a tek onda na bojištu!“ – Živojin Mišić

 


DSC_0702Igor Kvrgić

23 godine. Diplomirao na smeru Marketing Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

 

 

 


DSC_0703Ivana Jovanović

Rođena 15. novembra 1988. godine u Beogradu, gde je 2010. završila trogodišnje osnovne a zatim 2012. i dvogodišnje master studije na Arhitektonskom fakultetu. Pored arhitekture, interesuju je oblasti dizajna i primenjenih umetnosti. Trudi se da probleme uvek rešava na kreativan način i da pomaže kada god je u mogućnosti da to čini. Zaposlena kao koordinator za projektovanje i izgradnju u Delta Real Estate-u.

Veruje u rečenicu: „Imagination is more important than knowledge”.


DSC_0714Jasmina Šrndić

Rođena 26. januara 1990.godine. Diplomirala 2013. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer Ekonomska analiza i politika, gde je i sada na master studijama na smeru Ekonomska politika i razvoj. Uživa u putovanjima i istraživanju nepoznatog, voli pozitivna razmišljanja i spontanost.

Zaposlena kao analitičar prodaje u Delta Food Processing-u.


DSC_0687Balša Đuković

Ima 25 godina. Diplomac Fakulteta organizacionih nauka, a poslednju školsku godinu je proveo u Češkoj Republici, na Masarik Univerzitetu. Smatra da je volontiranje odlična šansa za sticanje iskustva i poznanstava, koju svako treba da iskoristi. Organizacija je na prvom mestu. Alumnista JoinEUSEE programa.

 


DSC_0722Andreja Ignjatović

Rođen 20.11.1990 u Nišu. Apsolvent je Fakulteta organizacionih nauka na smeru Operacioni menadžment a deo studija je proveo na Tehnološkom univerzitetu u Tenesiju. Voli energične ljude, biciklizam, skijanje, Excel i putovanja.

Moto – Niko ti nije rekao da će u životu biti lako, samo su obećali da će biti vredno truda.


DSC_0717Nada Ignjatović

Rođena u Valjevu 08. januara 1987. godine. Master studije završila na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet u Novom Sadu 2010. godine – smer za Evropsku ekonomiju i biznis. Drugi master završila na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer –Kvantitativna analiza, modul Ekonometrija. Prvo radno iskustvo – Republički zavod za statistiku – rad na projektima.

“Things do not happen. Things are made to happen.”-John F. Kennedy

Zaposlena kao referent plana, kontrole i analize u finansijama Delta DMD-a.


DSC_0699Ivana Mitrović

Rođena 11. januara 1989. godine u Beogradu. 2008. godine upisala Ekonomski fakultet, smer Trgovinski menadžment i marketing. 2012. godinu provela kao student na razmeni na Univerzitetu u Gracu.

 

 


DSC_0693Rada Mimić

Rođena u Tuzli u Bosni i Hercegovini i živela u Bosni do početka studija kada je upisala psihologiju u Novom Sadu, na Filozofskom fakultetu. Poseduje i dva sertifikata od dvogodišnje edukacije iz Transakcione analize na Psihopolis institutu. Voli plivanje a šivenje joj je hobi. Više voli da je ljudi upoznaju nego da priča (piše) o sebi.

Misao vodilja: „Ako ne sad, kad? Ako ne ti, ko?“

Zaposlena kao asistent u brendingu DIAGEO divizija.


DSC_0710Marina Čukalović

Rođena 9. juna 1989. godine u Prizrenu. Odrasla u Beogradu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Trenutno na master studijama iz Agroekonomije, menadžment u agrobiznisu. Zaposlena u Sektoru finansija hotela Crowne Plaza.

Moto: „Nijedna tvrđava nije neosvojiva – neke su samo nedovoljno napadnute“.