Generacija I (2013)

DSC_0097Milana Petrović

Rođena 26. juna 1988. godine u Novom Sadu. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, odsek žurnalistika. Master diploma Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, oblast marketing menadžment i odnosi s javnošću.

Misao vodilja – Naše je samo ono što damo drugima.


DSC_0095Tamara Jovanov

Rođena 28.09.1986. godine u Zrenjaninu, odrasla u Aleksandrovu, a velika želja za izazovima dovela je u Beograd. Diplomirala Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Vodi se idejom da je svaki čovek kao svi drugi ljudi, kao neki drugi ljudi i kao ni jedan drugi čovek na svetu i u stalnoj je težnji da razume različitosti i ostvari harmoniju sa ljudima koji je okružuju.


Marta KecmanMarta Kecman

Rođena 20.10.1989. u Bihaću, u BiH, a od 1997. godine živi u Beogradu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina, a trenutno pohađa i master studije na smeru Trgovina – menadžment prodaje i lanac snadbevanja. Uvek optimista i iskrena, a veruje da je najbolji način da predvidimo budućnost – da je sami kreiramo.

Zaposlena kao referent u spoljnoj trgovini u Delta Agraru.


DSC_0099Monika Pejčič

Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, novinarsko-komunikološki odsek. Pisac u duši, novinarka po obrazovanju, danas menadžer za interne komunikacije Delta Holdinga.

Verujući da misli kreiraju našu stvarnost, uživa u životnoj igri, ne postavljajući ograničenja.

Poslovna vodilja „sve je u dobroj komunikaciji i organizaciji“.


MarkoVidovicMarko Vidović

Rođen 14.7.1987. godine. Odrastao u Kikindi, a sada živi u Beogradu. Diplomirao 2010. na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, odsek politikologija. Smatra da uvek treba biti pragmatičan.

Misao vodilja – Ne možeš promeniti ljude oko sebe, ali možeš i moraš promeniti svoj odnos prema njima.


DSC_0102Marko Arsić

Ambiciozni optimista. Internet zavisnik. Sopstvenog znanja preduzetnik! U slobodno vreme student, pri kraju studija, na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru za Informacione sisteme i tehnologije. Rođen u Kruševcu , odrastao u Aleksandrovcu, srednju školu završio u Nišu. Uživa u prirodi. Opšte poznat kao onaj koji se razume u računare.

Filozofija – Nisu svi koji lutaju izgubljeni.


Katarina Vukićević

Rođena 13.07.1989. godine. Rodni grad – Mladenovac. Završila Fakultet organizacionih nauka, osnovne i master studije – Menadžment, smer Marketing inženjering. Večiti optimista, raspoložena i iskrena.

Uverena da – Budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove i time se kroz život vodi!


DSCF2142Nikola Đorđević

Rođen 11. decembra 1989. Život proveo u Čačku, a sada živi i studira u Beogradu. Završava Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Voli modu, marketing, šoping molove i real estate.

Misao vodilja: „If you can dream it, you can do it“ –Walt Disney


Dragan MitrovićDSC_0093

Rođen 22. avgusta 1988. godine u „srpskom Mančesteru“. Diplomirao 2012. godine na Fakultetu organizacionih nauka na smeru menadžment.

Životni moto – Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj.

 


DSCF2190Milena Šošo

Rođena 15.02.1988. u Zrenjaninu. Od malena svestrana, previše radoznala i energična. Ljubav joj je oduvek bila nauka o hrani, te stoga 2012. završava master studije na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu.

Ono što ju je uvek ispunjavalo je puno obaveza različitog sadržaja… pa u skladu i sa tim, sentenca vodilja – ‘Carpe diem


DSC_0094Bojana Milošević

Rođena u Beogradu 01.11.1988. godine. Diplomirala 2011. godine na Fakultetu bezbednosti, smer Menadžment ljudskih i socijalnih resursa. Trenutno na master studijama Međunarodne bezbednosti na FPN-u. Veliki ljubitelj putovanja, savladavanja prepreka, kreativnih ideja i nasmejanih ljudi.

Izazove lakše savladavam kada se setim da – Na kraju sve bude dobro, ukoliko nije dobro, onda nije kraj.


Ivana Ivanović

Rođena u Beogradu u sred paklenog leta, 9. jula, na dan kada uvek pada kiša. Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a u marketingu svakodnevno pronalazi nepresušnu inspiraciju u radu.

Duboko veruje u slogan Creativity is intelligence having fun.

Zaposlena na poziciji Marketing i PR menadžer Delta DMD Grupe


DSC_0098Marija Plakalović

Rodila se u Užicu, 1. septembra 1988. godine, tačno u vreme kada su školska zvona najavila početak nove školske godine. Osnovne studije je završila na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru finansije, bankarstvo I osiguranje. Uživa u učenju stranih jezika, i želja joj je da jednog dana sebe može nazvati poliglotom.

Voli poeziju i dramu, a motivaciju pronalazi u Geteovom citatu: Želja i ljubav, to su krila za velika dela!


Milan Radulović

Rođen pred kraj januara jedne srećne godine. Završio Fakultet organizacionih nauka, smer za Upravljanje kvalitetom. Veliki zaljubljenik u projektni menadžment, web i CRM. Zaluđenik za tehniku. Nekada uspešan košarkaš, a danas pomalo aktivan rekreativac. U životu se vodi izrekom: Nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš.

 


DSCF2182Darko Sunajko

Rođen na proleće 1989. godine. Odrastao u Kuli, trenutno živi u Novom Sadu. Njegov dečački san „Biti naučnik“ se obistinio uz sasvim novi oblik: Postao je inženjer biotehnologije. Balans između žive i nežive materije ga inspiriše i donosi mu nove ideje svakodnevno.

Često radoznao, voli da otkriva nepoznate, alternativne puteve i stvari uz načelo Improvizuj, prilagodi se, prevaziđi.


DSCF2177Jelena Obrenić

Rođena u poslednjem danu sunčanog maja 1988. Student doktorskih studija na Geografskom fakultetu na smeru Turizmologija. Pevam, volim i delim osmehe celom svetu besplatno, a spremna da platim bogatstvo za dobru knjigu, znanje i malo iskrenog prijateljstva. Oprostite mi kada vam dosadim svojim perfekcionizmom. Uvek gledajte daleko, i još dalje… Rastite kroz život da biste bili pametniji i jači od njega.


Stefan Prolović

Rođen 9. januara 1989. godine u Čačku. Završio srednju Ekonomsku školu, a potom Ekonomski fakultet u Beogradu, smer računovodstvo i revizija. Voli poeziju, spontanost, navija za Partizan.

Jedan od omiljenih citata mu je: dobro čini, dobrom se i nadaj.

Zaposlen kao rukovodilac finansija i opštih poslova u Floridi Bel.