Aleksa Kozoderović – Rođen 08.05.1996. u Gornjem Milanovcu. Nakon završetka gimnazije ,,Takovski ustanak’’, upisuje Tehnološko-metalurški fakultet, smer Hemijsko inženjerstvo-polimerno inženjerstvo. Na istom fakultetu od 2016. godine je koordinator sektora za saradnju sa privredom i aktivan član Saveza studenata TMF-a. U slobodno vreme voli putovanja i skijanje. Tečno govori engleski i nemački, služi se italijanskim i španskim. Program Mladi lideri vidi kao odličnu mogućnost za započinjanje karijere i napredovanje.


Anastasija Janjić – rođena je 25.8.1998. u Kraljevu, gde je završila Matematičku gimnaziju, nakon koje upisuje Tehnološko-metalurški fakultet u Beogradu, smer hemijsko procesno inženjerstvo. Tokom svog obrazovanja bila je polaznica Istraživačke stanice Petnica na seminarima socio-kulturne antropologije i meteorske astronomije, bavila se društvenim aktivizmom u okviru Unije srednjoškolaca Srbije, gde je bila na poziciji lokalnog kordinatora. U organizaciji KOMS-a je pohađala školu debate i učesnica je Evropskog parlamenta mladih. Dobitnica je studentske nagrade Pante S. Tutundžića za postignute rezultate tokom studija. Na fakultetu se u okviru centra za naučno-istraživački rad  studenata bavila istraživanjima u oblasti bioreaktorskog inženjerstva. U slobodno vreme se bavi sportom, te je tako pomoćni trener PVK „Fliper“. Voli da vreme provodi u prirodi sa prijateljima i porodicom. Zaljubljenik je u putovanja, različitost kultura i umetnost, pa je jedno vreme provela u turističkoj agenciji za mlade kao volonter.


Andrija Rađenović – Rođen 15.12.1997. godine u Beogradu. Nakon završetka Zemunske gimnazije upisuje Fakultet organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije, gde je apsolvent. Tokom srednjoškolskog perioda i na početku studija bio je član Univerzitetskog UNESCO kluba i učestvovao u realizaciji projekta „Sustainable Development Forum“ održanog u Beogradu 2016. godine. Takođe, tokom studija, obavio je stručnu praksu u kompaniji Avalarc. Komunikativan je, uporan i za sebe smatra da je timski igrač. U slobodno vreme voli da gleda filmove, bavi se sportom, pre svega fudbalom, putuje, istražuje nova mesta i upoznaje nove ljude. Tečno govori engleski jezik, a služi se i nemačkim. Program Mladi lideri vidi kao šansu za uspešan početak karijere.


Andrija Zagorac – rođen 12.02.1995. godine u Beogradu. Nakon tri godine u Trećoj beogradskoj gimnaziji odlučuje da nastavi svoje srednjoškolsko obrazovanje u Americi. Tamo završava ,,Rabun Gap’’ srednju školu, nakon čega nastavlja školovanje na “Erskine” koledžu na košarkaškoj stipendiji. Nakon završenog smera ,,Business Administration” 2019. godine, odlučuje da ostane u Sjedinjenim Državama i nastavi svoj profesionalni put. Nakon godinu dana vraća se u Beograd i prijavljuje se za program Mladi lideri, gde pronalazi priliku da se dalje razvija i uči. U slobodno vreme Andrija voli da se bavi sportom, da provodi vreme sa prijateljima i porodicom, kao i da se odmori uz dobar film ili knjigu. Voli da putuje. Tečno govori engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao odličnu priliku da pronađe sebe i svoj profesionalni put, kao i da sarađuje i upozna izuzetne mlade ljude koje Delta ima u svakom sektoru.


Dane Marković – Rođen 08. 05. 1995. godine u Novom Sadu. Nakon završetka Srednje ekonomske škole Svetozar Miletić, upisuje Ekonomski fakultet na Univerzitetu u Novom Sadu, smer Trgovina. Tokom osnovnih studija stiče diplomu Londonske komore za privredu i industriju – C2 level in English for Business, London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). Leto 2018. provodi na Aljasci kao učesnik Work and Travel programa. Trenutno pohađa master studije na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje. Aktivno igrao fudbal i bavio se fudbalskim suđenjem. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi i da trenira. Pored engleskog jezika, služi se španskim i nemačkim. Program Mladi lideri vidi kao priliku za lično i profesionalno usavršavanje.


Danilo Jovanović – Rođen u Subotici 1998. godine gde nakon završene gimnazije, prirodno-matematičkog smera, upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Bankarstvo. Trenutno je četvrta godina i nada se da će sve završiti u roku. Voli da se bavi analizom, kako književne literature tako i finansijskih izveštaja. Za sebe kaže da mu je od izuzetnog značaja bilo to što je proveo 2 godine u studentskom domu, gde je najviše naučio o kooperaciji velikog broja ljudi na malom prostoru. Program Mladi lideri vidi kao najbolju šansu koju jedan student završne godine fakulteta može da dobije. Takođe je stava da su Mladi lideri najbolja šansa za Deltu da na vreme prepozna i obuči najkvalitetniji kadar u državi.


Danilo Popović – Rođen 11.10.1997. godine u Beogradu. Posle završetka XIII beogradske gimnazije, upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina i diplomira među prvima u generaciji. Tokom osnovnih studija radi na organizaciji raznih manifestacija i na promociji istih preko društvenih mreža. Master studije upisuje na istom fakultetu, smer Poslovno upravljanje – Strategijski finansijski menadžment. Tokom master studija radio je u Ministarstvu kulture i informisanja Republike Srbije u sektoru za ekonomsko-finansijske poslove. Na tom poslu bio je zadužen za dinarska i devizna plaćanja, a učestvovao je u izradi finansijskog plana Ministarstva. U slobodno vreme voli da provodi vreme s porodicom i prijateljima, putuje, gleda filmove i serije, prati sport i da čita knjige o istoriji. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove nemačkog jezika. Program Mladi lideri vidi kao šansu za razvoj lične karijere, kao i veliku perspektivu za profesionalni napredak.


Dimitrije Aleksić – Rođen je 18.02.1997. u Požarevcu. Osnovnu školu, kao i Požarevačku gimnaziju završio je u rodnom gradu, a zatim upisuje Fakultet bezbednosti u Beogradu 2015. godine. Na fakultetu je diplomirao 2020. Trenutno je master student programa Međunarodne bezbednosti na Fakultetu političkih nauka. Polaznik je 28. generacije Studija budućnosti Beogradske otvorene škole. Tokom studija je četiri godine bio član Studentskog parlamenta, a funkciju Studenta prodekana obavljao je u periodu 2017-2018. godine. Učestvovao je i organizovao veliki broj konferencija, seminara i drugih događaja iz oblasti bezbednosti i studentskog aktivizma. Leto 2019. godine proveo je u SAD-u na Work & Travel programu. Aktivno se bavio karateom više od 10 godina, i nastupao je za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije. U slobodno vreme se rekreativno bavi karateom i fudbalom, učestvuje u kvizovima, putuje, istražuje prirodu, gleda serije i čita. Tečno govori engleski jezik, služi se italijanskim, i poznaje osnove španskog.


Dušan Kovačević – Rođen 07.02.1996. godine u Novom Sadu. Nakon završene osnovne škole, upisuje srednju školu ,,Rabun Gap’’ u Americi. Po završetku srednje škole dobija košarkašku stipendiju i nastavlja svoje obrazovanje na Davidson College u Charlotte-u, Severna Karolina. Na osnovnim studijama opredeljuje se za smer sociologija i učestvuje u nekolicini vannastavnih aktivnosti. Nakon uspešno završenih osnovnih studija, dobija priliku da postane asistent košarkaških operacija za Charlotte Hornets-e. Posle skoro deset godina vraća se u Srbiju, gde upisuje master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, smer Projektni menadžment. U slobodno vreme voli da putuje, čita, bavi se različitim sportovima i provodi vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Program Mladi lideri vidi kao priliku za usavršavanje i lični i poslovni napredak.


Dušica Vidaković – Rođena 19.03.1997. godine u Loznici. Osnovnu školu i gimnaziju završava u Malom Zvorniku nakon čega upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer marketing. Jedan je od prvih koordinatora Kreativnog centra Univerziteta u Beogradu, pokrenutog u okviru evropskog projekta Erazmus+ i Centra za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Već u ranim godinama studija ulaže napore u izgradnju svoje profesionalne karijere obavljanjem poslova iz oblasti revizije i prodaje. Višestruki pobednik u rešavanju poslovnih studija slučaja u domenu razvoja poslovanja kompanije i marketinga. Svoj početak u Delta Holdingu vezuje za program Compass kao polaznik druge generacije. Slobodno vreme posvećuje porodici, prijateljima, putovanjima, kviling tehnici i odbojci. Pronalazi čvrstu vezu između sporta i poslovnog okruženja jer smatra da sport pokazuje način na koji komuniciramo sa svojim saigračima, koliko je važno da poznajemo protivnika i prilagodimo strategiju. Rezultati se u oba slučaja dešavaju unutar tima a jedino timovi prave velike uspehe.

„Kada postane jasno da su ciljevi nedostižni, nemojte menjati ciljeve, promenite korake kojima ste planirali da dođete do njih.” – Konfučije


Ema Kaplani – Rođena 03. 07. 1997. u Kruševcu. Završava Gimnaziju u Kruševcu, a treću godinu provodi u Americi kao stipendista američke vlade. Nakon srednje škole, upisuje Fakultet organizacionih nauka, smer menadžment, koji završava 2020. godine. Za vreme studija bila je član organizacionog tima svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja Belgrade Business International Case Competition (BBICC) i učesnik Work and Travel programa. Nakon povratka sa programa pokrenula je svoj blog gde piše o putovanjima i prilikama za mlade. Tokom studija učestvovala je na brojnim takmičenjima, a kao jedan od najvećih uspeha izdvaja ulazak u polufinale takmičenja WIZZ Air Youth Challenge i prezentovanje rešenja top menadžmentu kompanije. U slobodno vreme voli da putuje, boravi u prirodi, trenira i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Tečno govori engleski jezik za koji poseduje Kembridžov sertifikat CAE, a poznaje osnove francuskog i italijanskog jezika. Program Mladi Lideri vidi kao odličan početak profesionalne karijere i priliku za učenje.


Emilija Bauer – Rođena 06.10.1994. godine u Beogradu. Preselila se u Singapur sa porodicom 2000. godine i tamo živela 8 godina pre nego što se preselila u Ujedinjene Arapske Emirate 2008. godine. Nakon završetka internacionalne srednje škole u Abu Dabiju, upisuje Glion u Švajcarskoj, smer hotelijerstvo. Tokom studija završava dve prakse – prva u Hotelu Jumeirah Etihad Towers u F&B sektoru, a druga u kompaniji Etihad Cargo u okviru sektora za projektni menadžment i prodaju. Po završetku studija, vratila se u Emirate i zaposlila u kompaniji za organizaciju događaja RedFilo, gde je u periodu od tri godine napredovala od junior pozicije do menadžera. U slobodno vreme voli da putuje, gleda filmove, igra tenis i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Tečno govori engleski jezik i ima osnovno znanje francuskog i španskog jezika. Nada se da će se razvijati i definisati svoj put karijere u okviru programa Mladi lideri.


Jelena Pop-Konstantinović – Rođena 14.06.1996. godine u Beogradu. Nakon završetka prirodno-matematičkog smera u Prvoj beogradskoj gimnaziji, upisuje Mašinski fakultet u Beogradu. Zvanje Mašinskog inženjera stiče 2018. godine, kada upisuje i Master studije na istom fakultetu. Kao veliki ljubitelj automobila i automobilske industrije, odlučuje se za smer Motorna vozila. Tokom studija honorarno radi u prodaji za renomirani modni brend, gde stiče prva radna iskustva. Uči o odnosu sa mušterijama, internoj i eksternoj komunikaciji, timskom radu, kao i radu pod pritiskom.
U slobodno vreme voli da putuje, uživa u gastronomskom turizmu. Sa prijateljima i porodicom uziva u društvenim igrama. Za sebe kaže da je kreativna, organizovana i odgovorna osoba. Program Mladi lideri vidi kao odličan način da stekne nova znanja i veštine, kao i da unapredi već postojeće.


Jelena Stanković – Rođena 3.1.1997. u Leskovcu. Nakon završetka prirodno-matematičkog smera Gimnazije u Lebanu, upisuje Fakultet organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije. Tokom studija aktivno učestvuje na studentskim takmičenjima u rešavanju studije slučaja i na raznovrsnim studentskim seminarima iz oblasti marketinga, pokretanja malih biznisa i očuvanja životne sredine. Četvorogodišnji je polaznik Istraživačke stanice Petnica na seminaru lingvistike. Objavljuje dva istraživačka rada i predstavlja ih na konferenciji mladih naučnika ,,Korak u nauku“. Uživa baveći se umetnošću, od malena pohađa časove plesa i glume, voli poeziju i dobra je u kazivanju iste, svira klavir i zaljubljenik je u filmove i pozorište. Tečno govori engleski jezik. Kako smatra da je okruženje ono što nas oblikuje i da je bitno sa kime imamo prilike da radimo i ko nas usmerava, Mlade lidere vidi kao priliku da uči od najboljih, radi na velikim projektima i sagleda poslovanje iz neke druge vizure.


Jovan Stošić – Rođen 14.05.1995. u Ćupriji. Završio Gimnaziju u Ćupriji, a zatim upisuje Poljoprivredni fakultet, smer Fitomedicina, na Univerzitetu u Beogradu, koji završava kao student generacije, sa prosečnom ocenom 9,93. Master studije Održive poljoprivrede upisuje 2018. godine na Mediteranskom agronomskom institutu (CIHEAM-MAICh) na Kritu, u Grčkoj. Ima iskustva u radu sa fitopatogenim virusima i bakterijama u molekularnoj laboratoriji. Primalac je stipendije za izuzetno nadarene studente koju dodeljuje Ministarstvo prosvete Republike Srbije. Svoje slobodno vreme voli da provodi u prirodi, na pešačenju, kampovanju i pecanju. Tečno govori engleski jezik, a poznaje i osnove nemačkog, ruskog i grčkog jezika. Program Mladi lideri za njega predstavlja odličnu priliku za sticanje znanja i veština u raznim sferama agrobiznisa.


Jovana Tešanović – Rođena 03.02.1994. godine u Beogradu. Nakon završetka Prve beogradske gimnazije, upisuje Pravni fakultet u Beogradu, smer Međunarodno pravo. Tokom studija bila je učesnik Vis Moot internacionalnog takmičenja kao i Ace the Case takmičenja u kompaniji KPMG.
Kao nosilac Erasmus+ stipendije provela je godinu dana u Španiji, Malaga. Za vreme studija učestvovala je na Work and Travel programu, bila aktivno angažovana kroz brojne prakse i volonterski rad. U slobodno vreme voli da čita, provodi vreme sa porodicom i prijateljima, ide na ples i slika. Tečno govori engleski, španski i nemački i koristi se italijanskim jezikom.
Program Mladi lideri vidi kao odličnu priliku za napredovanje i usavršavanje kako na profesionalnom tako i na ličnom planu.


Jovana Ušjak – Rođena 23.03.1995. godine u Novom Sadu. Nakon završetka gimnazije „Svetozar Marković“ upisuje studije na Poljoprivrednom fakultetu, smer voćarstvo i vinogradarstvo. Tokom studija završava obuku za sušenje voća u Laboratoriji za biosistemsko inžinjerstvo i biva angažovana kroz brojne prakse na oglednom polju fakulteta. Učestvuje na programu „Work and Travel“ gde usavršava engleski jezik. Pored engleskog, služi se španskim i poznaje osnove ruskog jezika. U slobodno vreme voli da trenira, boravi u prirodi i provodi vreme sa porodicom. Program Mladi lideri vidi kao priliku da pored ličnog i profesionalnog razvoja, bude deo inovacija i promena koje idu u korak sa svetskim trendovima.


Katarina Ivanković – Rođena 24.6.1997. godine u Paraćinu, gde završava i Gimnaziju 2016. godine. Nakon završetka srednje škole, upisuje Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer Prevencija i tretman poremećaja ponašanja, na kom diplomira 2020. godine kao najbolji student i stiče zvanje diplomiranog defektologa. Tokom studija volontira i obavlja prakse u vladinom i nevladinom sektoru, u Centru za pozitivan razvoj dece i omladine, Centru za integraciju mladih, Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu i Čovekoljublju, dobrotvornoj organizaciji Srpske pravoslavne crkve. Učestvuje u brojnim seminarima i edukacijama namenjenim stručnjacima koji rade sa marginalnim grupama. Na završnoj godini osnovnih studija objavljuje rad za potrebe Konferencije studenata specijalne edukacije i rehabilitacije. Primalac je republičke stipendije. Master studije, koje trenutno pohađa, 2020. godine upisuje na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru Menadžment ljudskih resursa. Tečno govori engleski jezik. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, strastveni je bibliofil i filmofil. Program Mladi lideri vidi kao priliku da na najboljem mestu, uz podršku iskusnih stručnjaka, započne svoj karijerni put i razvije veštine po kojima su zaposleni u Delta Holdingu prepoznatljivi.


Kristina Đorđević – Rođena 27.04.1998. u Beogradu. Nakon završetka Devete gimnazije „Mihailo Petrović Alas“ 2017. upisuje Fakultet organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije. Tokom studija angažuje se u radu studentskih organizacija i realizaciji studentskih projekata. Radila je kao član tima za odnose sa javnošću, a zatim i kao lider tog tima. Pored toga, angažovala se i u radu tima za IT i dizajn gde je najviše radila na promociji studentskih projekata. Takođe je radila na projektu mentorstva, gde je mlađim kolegama prenela svoje iskustvo i dala smernice vezane za studije. U slobodno vreme voli da putuje, trenira i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Program Mladi lideri vidi kao idealnu priliku za mlade ljude bez iskustva da otpočnu svoj profesionalni razvoj, nauče mnogo novih stvari i pronađu se u poslovnom svetu.


Kristina Stevanović – Rođena 27.09.1996. godine u Užicu. Nakon završetka Ekonomsko-trgovinske škole u Sopotu, upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu na smeru Trgovinski menadžment i marketing. Tokom studija postaje član omladinske organizacije Ekof Media Grupa, u kojoj nakon dve godine postaje tim lider u sektoru za digitalni marketing. U istoimenoj organizaciji zajedno sa timom organizuje niz projekata kao što su Belgrade Youth Fair, Future is NOW i Start Now.
Osobine i veštine kao što su strpljenje, odricanje, posvećenost i rad sticala je kroz dugogodišnje bavljenje ritmičkom gimnastikom. Tokom 9 godina učestvuje na raznim državnim i međunarodnim takmičenjima gde osvaja brojne nagrade. Slobodno vreme koristi za čitanje knjiga, gledanje filmova i serija i uživanje sa prijateljima i porodicom. Program Mladi lideri vidi kao mogućnost za sticanje i razvoj novih veština i znanja, kao i za napredovanje i uspešan početak karijere.


Lazar Novaković – Rodom iz Beograda, nakon završene Sportske gimnazije u Beogradu, upisuje Poljoprivredni fakultet usmerenja Poljoprivredne tehnike. Trenutno je na master studijama Biotehnickog i informacionog inženjeringa. Kao neko ko je dva puta bio učesnik Work and Travel programa, služi se višim nivoom engleskog jezika, naročito u komunikaciji. Od malena se bavi hokejom na ledu, što je doprinelo tome da osećaj za timski duh i rad u timu budu veoma razvijeni. Slobodno vreme koristi, koliko za sport, toliko i za čitanje, a kako kaže, najviše iz oblasti popularne psihologije koje smatra da će mu pomoći da unapredi prodajne sposobnosti. Iz tog razloga, pružena mu je šansa da radi u prodaji semena, a za program Mladih lidera prijavio se jer ga vidi kao dobru priliku za lično usavršavanje i profesionalni napredak.


Lazar Šćekić – Rođen 08.06.1994. godine u Novom Pazaru. Nakon završetka Gimnazije u Raški, upisuje Fakultet organizacionih nauka, smer Menadžment i organizacija. Na istom fakultetu 2018. godine upisuje master program Upravljanje ljudskim resursima u trajanju od godinu dana. Za vreme studija bio je aktivno angažovan kroz brojne prakse i rad u Studentskom domu. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, voli da putuje, da se upušta u razne avanture adrenalinskog karaktera, trenira i svira gitaru. Tečno govori engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao priliku za lični i profesionalni napredak kao i za dalje usavršavanje.


Marija Nedić –  Rođena 30.09.1996. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i potom upisala Filološku gimnaziju, smer za španski jezik. Nakon toga dobila je stipendiju za osnovne studije od Univerziteta u Tilburgu, u Holandiji, gde je naredne tri godine živela i studirala Organizacione nauke. Na fakultetu je bila član studentskog udruženja „POLIS“ sa kojim je organizovala mnogobrojne konferencije, obuke, humanitarne događaje i putovanja. Po povratku u Beograd obavila je profesionalne prakse u firmama Frikom i Partneri Srbija, gde je stekla nova iskustva i veštine. Tečno govori engleski i španski jezik i ima dugogodišnje iskustvo u držanju privatnih časova. Sportski je orijentisana, bavila se atletikom i ritmičkom gimnastikom, a više od 10 godina bila je aktivna takmičarka u plivačkom klubu „Partizan“. Vozi snoubord. Slobodno vreme najviše provodi sa prijateljima i porodicom. Veliki je ljubitelj životinja, i jedan od najvećih hobija joj je kinologija; pored toga voli da čita, putuje i trenira. Program Mladi lideri vidi kao privilegiju i prozor u poslovni svet i jedinstvenu priliku za sticanje novih znanja i iskustava, kao i usavršavanje postojećih veština.


Marijana Adžić – Rođena 25.12.1997. godine u Čačku. Nakon završene srednje Ekonomske škole u Ivanjici, upisuje Poljoprivredni fakultet, smer Agroekonomija. Zvanje diplomiranog agroekonomiste stiče u 2020. godini, kada i upisuje master studije na istom fakultetu, modul Upravljanje finansijama u agrobiznisu. Po završetku osnovnih studija, obavila je stručnu praksu u Opštini Ivanjica u sektoru za poljoprivredu i zaštitu životne sredine. Kroz vannastavne aktivnosti tokom studija dobila je priliku za upoznavanje i rešavanje mnogih inovativnih projekata. Stipendista je Fonda za mlade talente. Polaznik je prve generacije edukativnog programa ’’Compass’’, gde je bila i koordinator tima druge generacije. Dugogodišnje bavljenje odbojkom ju je naučilo da se problemi lakše rešavaju u timu i da je isključivo dobar rezultat proizvod napornog rada. Za sebe kaže da je ambiciozna, uporna, kreativna i odgovorna osoba. Program Mladi lideri vidi kao idealnu priliku za primenu teorijskog znanja u praksu, kao i priliku za dodatnim usavršavanjem iz oblasti koje je zanimaju.

Ne ograničavaj svoje izazove, izazovi svoje granice.’’


Marina Stojanović – Rođena 06.12.1995. u Nišu. Nakon završetka gimnazije „Bora Stanković“, upisuje Akademiju Tehničko-Vaspitačkih strukovnih studija u Nišu, smer Savremene računarske tehnologije.
Na Akademiji 2019. godine postaje član Apps Team-a u okviru Samsung Apps Laboratorije. Učestvovala je u velikom broju konferencija i seminara iz oblasti informacionih tehnologija. U slobodno vreme voli da čita knjige o psihologiji i ekonomiji, provodi vreme sa prijateljima i putuje, interesuje se za umetnost i fotografiju. Tečno govori engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao priliku za usvajanje novih veština i znanja neophodnih za uspeh i održivi razvoj na domaćoj poslovnoj sceni, nezavisno od industrije, shodno principu poslovanja Delta Holdinga.


Mark Jack Bouchakian – Rođen 04.06.1995. godine u Los Anđelesu. Do sestog razreda išao u privatnu jermensku školu “AGBU Manoogian Demirdjian” u Los Anđelesu. Nakon toga se preselio u Srbiju, gde je završio osnovu školu “Ruđer Bošković” u Beogradu. Nakon završetka Sedme beogradske gimnazije, upisao Elektrotehnički fakultet, na odseku za Softversko inženjerstvo. Na istom fakultetu 2019. godine upisuje master studije na odseku za Softversko inženjerstvo, koje je završio 2020. godine  sa prosekom 9.14. Za vreme studija, imao je dve prakse u Londonu i jednu praksu u Beogradu. Tokom 2019. godine bio je menti u programu “Young Leaders” čiji organizator je Američka privredna komora. Tečno govori engleski i srpski jezik, služi se sa jermenskim i poznaje osnove francuskog jezika. Kao putnik, preleteo je Atlantski okean preko 100 puta, da bi bio sa familijom i prijateljima koji se nalaze na obe hemisfere. Njegov cilj u životu je da učini svet boljim mestom sa inovacijama i tehnologijom.


Marko Čakarević – Rođen 26.12.1997. godine u Čačku. Nakon završetka Ekonomske škole Čačak, upisuje Saobraćajni fakultet u Beogradu, smer telekomunikacije. Za sebe kaže da je komunikativna, odgovorna i smirena osoba. Trenirao je karate 6 godina (vicešampion Srbije i Crne gore) i džudo 3 godine. U slobodno vreme rekreativno igra fudbal i košarku, a takođe voli i da učestvuje u pub kvizovima. Jedna od vannastavnih aktivnosti mu je upravo bila organizacija Pub kvizova na Saobraćajnom fakultetu, od kojih su neki bili humanitarnog karaktera. Tečno govori engleski jezik i služi se nemačkim. Program Mladi lideri vidi kao šansu za lično i profesionalno usavršavanje, kao i najbolji način za započinjanje karijere.


Marko Pena – Rođen 12.03.1996. godine u Vrbasu. Završio osnovnu školu „Vuk Stefanović Karadžić“ u Crvenki. Nakon završene srednje Ekonomsko trgovinske škole u Kuli 2015. godine upisuje Poljoprivredni fakultet univerziteta u Novom Sadu smer fitomedicina. Za vreme studija učestvovao je na Work and Travel porgramu i bio član medjunarodne humanitarne organizacije Lions International. Tečno govori engleski jezik. U slobodno vreme se čita knjige, najčešće iz oblasti istorije i bavi se rukometom gde je, posle kraće igračke karijere, postao rukometni sudija.


Marko Protić – Rođen 15.05.1995. godine u Čačku. Nakon završetka Srednje ekonomske škole u Guči, upisuje Poljoprivredni fakultet u Zemunu, smer Melioracije zemljišta. Za vreme studija bio angažovan na stručnim praksama i radio kao fotograf i snimatelj. U slobodno vreme čita, vozi bicikl, trči maratone, provodi vreme sa prijateljima i putuje. Govori engleski jezik i poznaje osnove ruskog. Program Mladi lideri vidi kao sjajnu šansu da mladi ljudi bez iskustva pokažu svoje potencijale.


Marko Tomović – rođen 30.04.1998. godine u Beogradu. Nakon završetka XIII beogradske gimnazije, upisuje Univerzitet Union – Nikola Tesla, smer menadžment nekretnina. Tokom studija učestvuje na Work and Travel programu, osniva firmu za kratkoročno izdavanje nekretnina, čime se bavio neko vreme. Nakon toga polaže za licencu profesionalnog upravnika (zgrada i ulaza) pri PKS, a zatim osniva firmu koja se tom delatnošću i bavi. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, gleda filmove i serije, prati događaje u svetu i čita knjige. Program Mladi lideri vidi kao odličnu priliku za razvoj poslovnih sposobnosti, sticanje kvalitetnih poznanstava i veliku perspektivu za profesionalni napredak.


Maša Plješković –  Rođena 19.05.1995. godine u Moskvi, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon završetka srednje škole, upisuje Hotel Menadžment u Les Roches Jin Jiang u Kini. Studirala je u tri države i završila stručne prakse u svetski poznatim hotelskim lancima na Maldivima i u SAD-u. Početkom 2017. godine postaje član međunarodnog hotelijerskog društva Eta Sigma Delta i sredinom godine stiče zvanje Bachelor of Arts in Hospitality Management u Čikagu. Trenutno je na master studijama u okviru programa EU Business School u Minhenu i piše diplomski rad u oblasti Međunarodnog Marketinga. Tečno govori ruski i engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao mogućnost da stekne nova znanja, veštine, poznanstva i da iskusi život u Srbiji.


Mihailo Kaplanović – Rođen 22.12.1993. godine u Beogradu. Nakon završetka Šeste beogradske gimnazije, upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Menadžment, a poslednju godinu osnovnih studija završava na Poslovnom fakultetu u Beogradu, univerziteta Singidunum, na smeru Finansije i bankarstvo. Za vreme studija, završava Srpsku vinsku akademiju u Beogradu, i Austrijsku vinsku akademiju u Rustu, sa izvanrednim uspehom, kao jedan od najboljih u klasi i dobija WSET3 (Wine & Spirit Education Trust) diplomu. Učesnik je mnogih kurseva i predavanja, a bio je i mentor i organizator na FINIZ Međunarodnoj konferenciji, kao i na Svetskoj nedelji novca 2018. i 2019. godine. U slobodno vreme uživa u provođenju vremena sa porodicom i prijateljima, a voli i da trenira, čita, igra šah, a koristi i svaki momenat da putuje. Tečno govori engleski i francuski jezik, i poznaje osnove nemačkog. Smatra da je program Mladi lideri najbolji program za usavršavanje, sticanje znanja i iskustva, kao i za profesionalni i lični razvoj.


Mitar Stanojević – Rođen 13.06.1996. godine u Beogradu. Nakon završene Sportske gimnazije u Beogradu, kao stipendista Univerziteta, upisuje osnovne studije Univerziteta Texas San Antonio u Americi, program finansija i biznis administracije. Četiri godine studijskog programa završava za tri godine, kao dobitnik Conference USA akademske medalje i sve tri godine se nalazi na Commissioner΄s Honor Roll listi. Nakon završenih osnovnih studija, kao stipendista Univerziteta, master studije iz ekonomije završava na Durham Univerzitetu u Engleskoj. Tokom studija bio je aktivno angažovan kroz prakse i rad u oblasti brokerskih poslova, trgovanja hartijama od vrednosti i berzanskom robom, kao i na analizi finansijskih izveštaja. Kao član Investicionog kluba Univerziteta uspešno vodi portfolio hartija od vrednosti kluba. Aktivno je igrao košarku za univerzitete gde je studirao i bavio se trenerskim poslovima i dobrotvornim radom. U slobodno vreme se bavi grafikom i istorijom, voli da putuje, da provodi vreme sa porodicom i prijateljima, ide u pozorište, čita knjige i trenira. Tečno govori engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao priliku za usavršavanje, lični i profesionalni napredak.


Mladen Terzić – Rođen 12.01.1996. godine u Kraljevu, gde je završio Gimnaziju. U Beogradu upisuje Saobraćajni fakultet, smer poštanski saobraćaj i mreže gde je trenutno student master studija. U toku studija bavi se velikim brojem nastavnih i vannastavnih aktivnosti uglavnom vezanih za primenu novih tehnologija u saobraćaju i optimizaciji sistema. Primalac je nekoliko stipendija od kojih i stipendija za izuzetno nadarene studente. U slobodno vreme voli da igra fudbal, košarku, vozi bicikl, čita knjige i gleda filmove i serije. Program Mladi lideri vidi kao odličan početak profesionalne karijere i priliku za sticanje znanja i usavršavanje na različitim poljima.


Nemanja Anđelović – Rođen 1.11.1994. godine u Pančevu. Nakon završetka Mašinske škole u Pančevu smer Kompjutersko konstruisanje, upisuje Visoku školu za informacione tehnologije “ITS“, smer Računarska multimedija. Tokom studija stiče Autodesk licence za 3D modelovanje i projektuje razne modele za američko tržište kao i aplikacije za brojne inostrane klijente. U slobodno vreme voli da putuje i trenira. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove španskog. Program Mladi lideri vidi kao odličnu priliku za usavršavanje i napredak.


Nemanja Gojović – Rođen 20.09.1997. u Beogradu. Nakon završetka XIII beogradske gimnazije, 2016. upisuje Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, smer Informacioni sistemi i tehnologije. Tokom studija pohađa brojne radionice i gostujuća predavanja. Radio je pri IT sektoru u organizaciji Evropskog prvenstva u košarci za žene 2019. i kvalifikacijama za OI 2020. održanima u Beogradu. Na tim poslovima je bio zadužen za konfigurisanje mreže, umrežavanje računara i IT podršku. Takođe, aktivno radi i kao košarkaški sudija. U slobodno vreme voli da se bavi sportom, provodi vreme sa porodicom i prijateljima i putuje. Tečno govori engleski jezik i služi se nemačkim jezikom. Program Mladi lideri smatra velikom šansom za razvoj lične karijere, učenje, napredak i pronalaženje u profesionalnom smislu.


Nikola Nenadović – Rođen je 21.07.1995. godine u Beogradu. Završio Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu. Tokom školovanja, dve godine je bio predsednik parlamenta i deo Unije srednjoškolaca Srbije.  Srednju školu završava kao sportista generacije i odličan đak. Trenutno apsolvent na Kriminalističko-policijskoj akademiji , smer Osnovne akademske studije kriminalistike. U toku studija predstavljao Srbiju i KPA na vatrogasnoj olimpijadi u Austriji i položio stručni ispit za protivpožarnu zaštitu. Aktivno se bavi ragbijem, kao član Ragbi kluba Partizan. Predstavljao Srbiju na Evropskom prvenstvu za juniore u Francuskoj kao i na Evropskim prvenstvima u seniorskoj kategoriji u Sarajevu i u Beogradu. Komunikativan, sposoban, timski igrač, uporan, principijelan i spreman da se konstantno usavršava. Govori engleski, a poznaje osnove španskog i nemačkog jezika. Voli da putuje, trči i skija. Zanimaju ga istorija, psihologija i pravo, a slobodno vreme uglavnom provodi u prirodi sa prijateljima i porodicom. Program Mladi lideri vidi kao priliku da proširi svoje znanje i napreduje na ličnom i profesionalnom planu.

„Per aspera ad astra“.


Nikola Pešić – rođen 31.05.1995. godine u Novom Sadu. Nakon završetka gimnazije “Isidora Sekulić” u Novom Sadu, kao košarkaški stipendista odlazi na studije Agroekonomije na Truman State Univerzitet, SAD. Za vreme studija je aktivan član univerzitetske košarkaške ekipe i Komiteta za razvoj studenata sportista. Po završetku studija 2019. godine odlazi u Kinu kako bi se profesionalno bavio košarkom. Tokom boravka u Kini radi i kao predavač engleskog jezika. Nakon povratka u Srbiju preuzima ulogu posrednika između privatne škole stranih jezika u Kini i predavača u Srbiji.  Tečno govori engleski, služi se španskim i vlada osnovama nemačkog jezika. U slobodno vreme voli da putuje, čita i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Interesuje se za sport i aktivno se bavi košarkom. Program Mladi Lideri vidi kao jedinstvenu priliku da stekne nove veštine i usavrši već postojeće.


Nikola Sekulić – Rođen 21.05. 1998. godine u Somboru. Nakon završetka gimnazije „Veljko Petrović“ u Somboru, upisuje Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, na smeru Saobraćaj i transport. Na istom fakultetu dobija nagradu od Univerziteta u Novom Sadu za izvaredan uspeh u toku studija (10.0) 2018. godine. Godinu dana kasnije je dobitnik stipendije Calsberg i Dunđerski fondacije za najbolji uspeh na smeru. Član studentskog parlamenta Univerziteta Novog Sada od 2020. godine, a uskoro će biti imenovan za člana Saveta Univerziteta Novog Sada. U slobodno vreme voli da putuje, druži se sa prijateljima i porodicom, gleda sport i rekreativno se bavi njime. Za program Mladi lideri prijavio se iz želje da uči i napreduje jer to vidi kao priliku da napreduje u poslovnom svetu.


Nikola Vlaović – Rođen 15.12.1997. godine u Novom Sadu. Nakon završene Srednje ekonomske škole „Svetozar Miletić,“ upisuje Lindenwood Univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama. Tokom studija je aktivno igrao fudbal za tim sa univerziteta i bio član raznih klubova na univerzitetu, kao što su „Asocijacija internacionalnih studenata – Globe“ i “Leadership Club.” U slobodno vreme voli da gleda košarku i fudbal, putuje i provodi vreme sa prijateljima. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove nemačkog. Od programa Mladi lideri očekuje da usvoji razna znanja i napreduje na ličnom i profesionalnom planu.


Olivera Glišović – Rođena 18.8.1996. godine u Čačku. Nakon završene Gimnazije u Čačku, 2015. godine upisuje Tehnološko-metalurški fakultet u Beogradu, smer Hemijsko inženjerstvo, usmerenje Hemijsko procesno inženjerstvo. Na istom fakultetu 2019. godine upisuje master studije na smeru Hemijsko inženjerstvo i uspešno ih završava 2020. Tokom studija pohađala je nekoliko programa stručnih praksi, bila uključena u vannastavne aktivnosti na fakultetu i angažovana u omladinskim zadrugama. Primalac je Dositejeve stipendije fonda za mlade talente. Dugo se aktivno bavila folklorom. Svoje slobodno vreme najviše voli da provodi sa porodicom i prijateljima. Voli da putuje, čita, gleda filmove i serije, prati sport. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove italijanskog jezika. Program Mladi lideri vidi kao odličnu šansu za sticanje neophodnog iskustva i profesionalno usavršavanje.


Olivera Nedić – Rođena 21.01.1996. u Vukovaru gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon završene gimnazije, upisuje Pravni fakultet u Novom Sadu tokom kojeg obavlja stručnu praksu u Osnovnom i Višem sudu kao i u Osnovnom i Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Bila je polaznik Klinike za borbu protiv trgovine ljudima. Kapiten je ženskog košarkaškog tima, aktuelnog šampiona Pravnijade, Ekonomijade i Menadžerijade. Program Mladi lideri vidi kao šansu za uspešan početak karijere. Tečno govori engleski jezik, a služi se nemačkim i španskim.


Slađa Panić – Rođena 01.02.1995. godine u Novom Sadu. Nakon završene STŠ „Mileva Marić“ upisuje iste godine Fakultet tehničkih nauka smer Industrijsko inženjerstvo, usmerenje kontrola kvaliteta i logistika. Na Fakultetu tehničkih nauka 2020. godine upisuje master na istom smeru. Za vreme osnovnih studija učestvovala u programu Work and Travel, gde je 5 meseci provela na Aljasci. U slobodno vreme voli da čita, trenira, pohađa časove plesa, putuje, slika, provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Poseduje znanje engleskog jezika. Prijavila se za program Mladi lideri kako bi stekla nova iskustva, unapredila sebe i stekla nova znanja.


Stefan Damjanović – Rođen 13.07.1995. godine u Beogradu. Nakon završetka Treće beogradske gimnazije upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina. Tokom trajanja studija 4 godine se bavio poslom turističkog vodiča, nekoliko meseci bio je član Marketing tima Ekonomskog fakulteta. Takođe, bio je i stalan član studentskog parlamenta i brojnih komisija za unapređenje rada na fakultetu. Nekoliko meseci proveo je i kao saradnik za kriptovalute. U slobodno vreme voli da putuje, sluša muziku, gleda filmove i serije, uživa sa porodicom i prijateljima. Veliki je ljubitelj sporta. Tečno govori engleski jezik, a služi se i ruskim jezikom. Program Mladi lideri vidi kao idealan početak u karijeri mladog i ambicioznog čoveka.


Strahinja Nešić – rođen 16.02.1996. godine u Beogradu. Nakon završene XII beogradske gimnazije upisuje Poljoprivredni fakultet u Beogradu, na smeru Fitomedicina. Nakon završenih studija u roku, 2019. godine nastavlja master studije na istoimenom smeru i opredeljuje se za grupu predmeta pesticidi.

Za vreme studija dobija poziv od Instituta za zaštitu bilja i životne sredine – INEP i biva angažovan na istraživanju u cilju smanjenja populacije glodara. Primalac je državne stipendije tokom II i III godine studija. U slobodno vreme trenira, čita i upoznaje se sa ekonomijom i finansijama jer mu je to najveća strast posle poljoprivrede. Tečno govori engleski jezik. Program Mladi lideri vidi kao izuzetnu šansu za ostvarivanje neophodne samostalnosti u poslu i dalje lično i profesionalno usavršavanje.


Strahinja Sekulić – Rođen 11.10.1998. godine u Somboru. Nakon završetka Srednje ekonomske škole u Somboru, upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, smer Agroekonomija. Od druge godine primalac republičke stipendije, kao i dobitnik nekoliko nagradnih putovanja od strane Poljoprivrednog fakulteta za ostvaren uspeh. Za vreme studija bio aktivno angažovan kroz brojne prakse i rad u preduzeću „Zrno Agrar“ d.o.o. U slobodno vreme voli da se bavi sportom, putuje, čita i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Tečno govori engleski jezik, a poznaje i osnove nemačkog jezika. Program Mladi lideri smatra prilikom za učenje i lično i profesionalno usavršavanje.


Teodora Martić – Rođena 27. avgusta 1997. godine u Novom Sadu. Nakon završene srednje ekonomske škole upisuje Fakultet tehničkih nauka, smer Inženjerski menadžment. U četvrtoj godini uže se fokusira na Informacioni menadžment u skladu sa njenim interesovanjima. Tokom studiranja bila je primalac Republičke, a kasnije i stipendije za izuzetno nadarene studente. Nakon diplomiranja, upisuje master studije na istom fakultetu i započinje rad u programu Mladih lidera. Veruje da će joj program doneti razne izazove, da će biti idealna prilika za učenjem, razvojem, napredovanjem i upoznavanjem novih ljudi. U slobodno vreme najviše je ispunjavaju putovanja, životinje, filmovi, knjige, kao i okruženost dobrim, ambicioznim i zabavnim ljudima.


Tijana Jeličić- Rođena 13.5.1995. godine u Novom Sadu. Nakon završetka Gimnazije „20. oktobar“ u Bačkoj Palanci, upisuje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, smer fitomedicina, na kom je apsolvent. U slobodno vreme voli da putuje, čita, posećuje pozorišta i bioskope, provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove ruskog. Program Mladi Lideri vidi kao odličnu priliku za početak karijere, stvaranje poznanstava, profesionalno i lično usavršavanje.


Tijana Velimirović – Rođena 24.06.1996. godine u Beogradu, gde završava Osmu beogradsku gimnaziju, društveno jezički smer, a trenutno je apsolvent na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, smer fitomedicina. Tokom studiranja interesuje se za aktuelne teme u poljoprivredi i učestvuje u različitim konferencijama i obukama u želji za stalnim unapređivanjem i sticanjem novih veština. Učesnik je programa Coca-Cola podrška mladima, gde je savladala veštine uspešne komunikacije, upravljanja projektima, vremenom i ciljevima. Polaznik je druge generacije programa Compass, gde je bila deo pobedničkog tima na studiji slučaja Sojini proteinski koncentrati. Pored poljoprivrede interesovanja su joj muzika, grafički dizajn, marketing i praćenje dešavanja u kulturi. Vredna, ambiciozna, komunikativna, spremna za timski rad ali i samostalno preuzimanje odgovornosti. Tečno govori engleski jezik i poznaje osnove nemačkog jezika. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom.


Zorica Vasić – Rođena 26.07.1994. godine u Paraćinu, gde završava osnovnu školu i gimnaziju prirodno-matematičkog smera, učestovajući na takmičenjima iz prirodnih nauka. Kao predsednik Đačkog parlamenta gimnazije organizuje mnogobrojne aktivnosti. Upisuje Poljoprivredni fakultet smer Fitomedicina, gde je apsolvent. Tokom studija u okviru organizacije IAESTE provodi 4 meseca stručno se usavršavajući u oblasti entomologije u Bangkoku, na Univerzitetu kralja Mogkut-a. U SAD-u, na Univerzitetu A&M, stažira 10 meseci, radeći samostalno na svom naučnom projektu, i učestovajući na drugim projektima u oblasti herbologije. Učestovala je na Work and Travel programu. U slobodno vreme voli da putuje, istražuje nova mesta, druge kulture i upoznaje ljude. Tečno govori engleski, a služi se španskim i nemačkim. Program Mladi lideri vidi kao šansu za učenje, lični i profesionalni razvoj.